SKYWATCH ® Geos käynnistetään painamalla joko Wind tai Mode -näppäintä.Valmius / virransäästötilassa näytössä näkyy vain kellonaika. Laitteessa on vain kolme näppäintä. Kello -painikkeen avulla siirrytään ajan asetustilaan. Käyttötilojen välillä siirrytään Wind ja Mode -näppäinten painalluksilla.

Lyhyellä Wind -näppäimen painalluksella voit valita joko maksimi(MAX) tai keskituulennopeuden.

Pitkällä Wind -näppäimen painalluksella voit vaihtaa tuulennopeuden yksikön km/h - m/s - solmua - mailia/h

Lyhyellä Mode -näppäimen painalluksella voit valita: vallitsevan lämpötilan, tuulen hyytävyyden, ilmanpaineen, aiemmat ilmanpainelukemat, korkeuden, ilman suhteellisen kosteuden sekä kastepisteen.

Pitkällä Mode -näppäimen painalluksella voit vaihtaa lämpötilayksikön ºC - ºF

Painamalla samanaikaisesti Win ja Mode -näppäimiä nollataan tuulenvoimakkuuden ja lämpötilan ääriarvot.

Geos siirtyy Valmius / virransäästötilaan automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty 3 minuuttiin. Virransäästötilassa Geos jatkaa lämpötila-arvojen mittaamista ja min/max arvojen päivittämistä puolen tunnin välein. Ilmanpainetietoja kerätään 3 tunnin välein. Muistissa säilytetään  3, 6, 9 ja 12 h takaiset ilmanpainetiedot.

Propelli toimii tuulianturina. Laitetta käytettäessä se käännetään auki (kuvassa) ja suunnataan tuuliviirin avulla kohti tuulta, muulloin se käännetään poikittain suojaan.


Kompassissa on ilmakupla (vrt. vesivaaka), jonka avulla laite saadaan tarkasti vaakasuoraan kompassilukemaa otettaessa

Kellonaika näkyy vain, kun mittari on valmiustilassa. Lyhyellä Kello -painikkeen painalluksella siirrytään ajanasetustilaan.. Tunnit ja minuutit muutetaan Wind- ja Mode- näppäimillä. Uusi lyhyt Kello -näppäimen painallus siirtää laitteen normaalitilaan. Kello -näppäimen pitkä painallus vaihtaa 12/24 tunni näyttöjen välillä.

Näytön rakenne on kuvattu alla olevassa kaaviossa. Käyttötilannekohtaisia näyttö -kuvauksia kuvataan seuraavilla sivuilla.


Sivun alkuun