Nokian Outdoor -harrastesaappaat on suunniteltu niille, jotka vaativat liikkumiseltaan enemmän. Active saappaissa on erikoisominaisuuksia ympärivuotiseen luonnossa liikkumiseen ja aktiiviseen harrastamiseen. Oikein liukkaissa oloissa pohjat voidaan myös nastoittaa.

Nokian Finnjagd - kävelysaapas, joka istuu kuin hansikas
Istuva erikoissaapas vaeltajalle, retkeilijälle ja metsästäjälle. Kapeanilkkainen malli, jolla on kevyt kävellä poluilla, teillä ja normaalissa metsämaastossa. Käveltävyyttä parantava teräksinen lenkkirauta. Kestävä, nopeasti kuivuva vuorimateriaali ja non wowen -sisäpohja. Muotoiltu huopairtopohjallinen. Tukeva kantakappi. Nastoitettava pohja.

Nokian Finntrim - kevyt ja tukeva, kuin hyvä juoksukenkä
Suunnistajien suosima erikoissaapas, joka soveltuu jopa maastojuoksuun. Kevyt ja notkea, silti hyvin tuettu ja istuva matala varsi. Käveltävyyttä parantava teräksinen lenkkirauta. Kestävä, nopeasti kuivuva vuorimateriaali. Muotoiltu huopairtopohjallinen. Tukeva kantakappi. Nastoitettava pohja.

Nokian Finnwald - jalat lämpiminä saalista odoteltaessa
Väljälestinen erikoissaapas eräretkeilyn, metsästyksen ja kalastuksen harrastajalle. Käveltävyyttä parantava teräksinen lenkkirauta. Kestävä, nopeasti kuivuva vuorimateriaali. Muotoiltu huopairtopohjallinen. Tukeva kantakappi. Nastoitettava pohja. Lisävarusteena villainen huopavuori.

Nokian Nortrim Outlast - laadukas, lyhytvartinen ja kevyt uutuusmalli
Outlast® lämmönsäätelymekanismi vuorirakenteessa huolehtii jalkojesi oikeasta lämmöstä pitkänkin vaelluksen ajan. Istuu jalkaan tukevasti. Pehmentää iskuja ja suojaa jalkaa. Pitää poluilla, kallioilla ja vaikeassakin metsämaastossa.

Lisää tietoa Outlast -mekanismista.

Nokian Trek - luotettava ja kestävä laatusaapas, joka on erittäin hyvä kävellä. Vaativan retkeilijän valinta Lesti kuin korkeatasoisessa vaelluskengässä: vankka, jalkaa joka suunnasta tukeva ja teräosaltaankin hyvin istuva. Nilkkaosan istuvuus antaa lisätukea. Pitävässä pohjassa leveä kontaktipinta sekä iskuja vaimentava ja lämpöä eristävä kennostorakenne. Muotoiltu, sivuttaistukea parantava pohjallinen, jonka kantaosassa erillinen iskunvaimennuspala. Erikoisjäykässä pinkopohjassa kannan ja lenkin alueella kuusikerroksinen lamellirakenne. Lämpöä eristävä huopatäytepohja.

Nokian Trek Outlast - uuden sukupolven vaellussaapas, jonka käveltävyys on erittäin hyvä Outlast® lämmönsäätelymekanismi vuorirakenteessa pitää jalkojen lämpötilan aina miellyttävänä. Lesti on kuin korkeatasoisessa vaelluskengässä: vankka, jalkaa joka suunnasta tukeva ja teräosaltaankin hyvin istuva. Nilkkaosan istuvuus antaa lisätukea. Pitävässä pohjassa leveä kontaktipinta sekä iskuja vaimentava ja lämpöä eristävä kennostorakenne.Muotoiltu, sivuttaistukea parantava pohjallinen, jonka kantaosassa erillinen iskunvaimennuspala.Sivun alkuun