Muita ominaisuuksia
VOX-ääniohjaustoiminto (6 herkkyystasoa), joka mahdollistaa laitteen käytön itkuhälyttimenä, ovipuhelimena, autovahtina yms. 38 CTCSS ja 83 DCS- selektiivikoodia alikanavien muodostamiseen. CALL -kutsuhälytys. Dual-Watch -kahden kanavan pikaskannaus. Moottoripyörän kuljettajan ja matkustajan välinen kaksoiskuulokemahdollisuus (Intercom toiminto).
Koko:  50 x 95 x 25 mm.
Toimintalämpötila: -20 ... + 55 celcius astetta
Paino: 110 gr

Yleiskuvaus
Alan 456 (Alan 456R:n rinnakkaismalli) on saanut hyvät arvioinnit monissa testeissä (esim. 5 tähteä sekä
TM 19/1999:ssä että ERÄ 12/2002:ssa). Se sopii sekä ammatti- että harrastekäyttöön. Radiopuhelimessa on selkeä audioprosessoitu ääni, joka on helposti ymmärrettävissä myös meluisassa ympäristössä.

Alan 456R käyttää virtalähteenä kolmea AA -kokoista akkua tai alkaliparistoa. Akut voidaan ladata niiden ollessa puhelimen sisällä. Alkaliparistoja ei saa ladata, ne vuotavat ladattaessa ja vahingoittavat laitetta. Lataus voidaan suorittaa laitteen pohjassa olevan pistokkeen tai pöytälataustelineen kautta. Latausaika on 10 tuntia. Älä ylilataa laitetta. Toiminta-aika on 750 mAh akuilla n. 20 tuntia. Kolmella AA-paristolla n. 40 tuntia. Alkaliparistolla virransäästöominaisuuksien ansiosta jopa 68 tuntia.

Kanavilla (8 kanavaa, 38 tai 83 alikanavaa / kanava) tapahtuva keskustelu on kuultavissa radiopuhelimen toiminta-alueella. Toiminta-alue on tyypillisesti 2 - 3 kilometriä, hyvissä olosuhteissa jopa 5 km. Rakennukset, maastoesteet ja puissa oleva lumi lyhentävät
kantamaa.

Väri
Alan 456R:n värivaihtoehtoja ovat hopea ja musta.

Maahantuoja:
HamRadio.fi

 

Lisätietoja: Seuraavilla sivuilla kuvaamme Alan456R:n ominaisuuksia tarkemmin. jotta puhelimen käytöstä syntyisi hyvä käsitys vaikka puhelinta ei olisi käytettävissä sivustoa luettaessa.