Päivitykset
Safe Canoe
Kivikangas
Eräkettu
Pro Shop
Paratronic

Dose.net on tosipelaajien pelikauppa. Dose tarjoaa erittäin laajan valikoiman uutuuspelejä PC-, Playstation 2-, PS one-, Game Boy Advance-, Game Cube- sekä Xbox-pelilaitteille. Dose.netistä löydät myös ajankohtaisia uutisia peleistä.

Dose.net on palvellut asiakkaitaan jo reilusti yli viisi vuotta ja tarjoaa jatkossakin kaikki merkittävät peliuutuudet. Seuraa siis tarjontaamme - useimmat uutuudet tulevat tarjolle ennakkotilaajan lisäetuna - tälläkin hetkellä on ennakkotilaajille tarjolla mm. hintaetuja, t-paitoja, demo-levyjä, erikoispakkauksia, jne. - Kannattaa siis seurata, mitä etuja ennakko-ostajille tuleman pitää!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pelikauppa Dose haluaa tarjota asiakkailleen yhä parempaa palvelua: Uudet myymälät on viritetty palvelemaan asiakkaitaan parhailla peleillä niin PC- kuin konsolimaailmasta. Pelitarjonnasta löydät kaikki kunnon uutuudet ja monia hyviä tarjouspelejä. Pelikaupan täydellisen valikoiman löydät edelleen Dosen päämyymälästä Helsingin Mikonkadulta. Poikkea Dosessa ja pelit jatkuu...

Valikoimissamme on usein eriä peleistä, joita ei muualta Suomesta saakkaan. Suuntaa siis Doseen Helsingin reissulla.

DOSE:n liikkeet ja yhteystiedot.

DOSE oy
Mikonkatu 6
00100 Helsinki
09-68745501
[email protected]

DOSE oy
Kauppakeskus Itäkeskus Pikku-Bulevardi
Turunlinnantie 10
09-6940953
[email protected]

DOSE oy
Kauppakeskus JUMBO
Vantaanportinkatu 3
09-6948364
[email protected]

Seuraava sivu

 


Sivut on päivitetty 14.05.2003
Copyright © 2001-2003 Luonnossa.net