Päivitykset
Safe Canoe
Kivikangas
Eräkettu
Pro Shop
Paratronic

Sasta Oy
Sastan koti on Pohjois-Euroopan viimeisten erämaiden kainalossa, ikimetsien, vaarojen ja järvien keskellä. Melkein suoraan tehtaan portilta aukeavat karhujen, susien ja ahmojen aavat metsästysmaat. Ihmisen sopeutumisen ehdoton edellytys Pohjolan ankariin oloihin on iät ajat ollut varusteiden tinkimätön tuotekehittely.


Aktiivinen testaaminen vaativissa olosuhteissa on olennainen osa Sasta-tuotteen suunnitteluprosessia. Testitiimiemme kokemukset kirjataan tarkoin ylös ja otetaan huomioon optimaalisia materiaalivalintoja, malleja ja teknisiä yksityiskohtia suunniteltaessa. Mallistossamme yhdistyvät eri alojen ammattilaisten näkemykset, jotka suunnittelijamme Kia Koski on pukenut toimivaksi, tyylikkääksi ja oivaltavaksi kokonaisuudeksi.

 

 

 

 

 

 

 

 


Sasta-vaate suunnitellaan siellä missä sitä käytetäänkin. Siinä on koko Sastan filosofian ydin. Siksi onkin ilo huomata, että yhä useammat aktiiviset ulkoilmaihmiset tietävät, että hyvin kaukana Euroopan laidalla, 64:n pohjoisen leveyspiirin tuntumassa kehitetään rehellisiä huippuvaatteita, joihin voit huoletta luottaa. Aina ja kaikkialla.


Tuttujen suosikkien lisäksi mallistossamme on täysin uusia, erittäin toimivia ja hyvännäköisiä uutuuksia. Jälleenmyyjämme kertovat mielellään lisää ja auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tästä pääset suoraan SASTA:n kotisivuille.

Seuraava sivu

 


Sivut on päivitetty 14.05.2003
Copyright © 2001-2003 Luonnossa.net