Ultimate Homen kota
Tilasimme lehti-ilmoituksen perusteella Ultimate Home Kodan. Tilausvahvistuksessa toimitusajankohdaksi luvattiin viikko 23 eli 3.-9.6.2002. Toimitusaika tuli ja meni, mutta kotaa ei kuulunut. Soitimme asiasta Ultimate Homen Juha Roiniselle, jonka puhelimeen vastasi Jouko Hartikainen. Hartikainen lupasi, että kuljetuspäällikkö Kari Rosendahl huolehtii toimituksista ja ottaa asiasta yhteyttä lähipäivinä. Muutaman päivän kuluttua tuli postissa lappu, jossa ilmoitettiin, että kotatilauskannan toimitukset joudutaan organisoiman uudelleen! Pari päivää myöhennin saimme saman lapun uudelleen.


Ultimate Home http://www.ultimatehome.net  antaa toiminnastaan epäluotettavan kuvan. Jos kotatoimitus tökkii näin pahasti, niin uskaltaako kukaan tilata tältä firmalta suurempia toimituksia?

Jos saamme toimituksen lähipäivinä, niin käsityksemme firmasta paranee merkittävästi ja kerromme sanoin ja kuvin kota- toimituksen laadusta ja kodan pystyttämisestä sivujemme lukijoille. Muussa tapauksessa peruutamme tilauksen ja vaadimme ennakkomaksun takaisin.

Ennen juhannusta lähetimme firmalle sähköpostia, jossa ilmoitimme myös tämän sivun internet-osoitteen. Koska emme saaneet mitään vastausta postiimme lähetimme 24.6.2002 sähköpostiviestin uudelleen ja perinteisinä kirjeinä saman viestin yllämainituille yhteyshenkilöille. Saman päivän postissa saapui ilmoitus, jonka mukaan kodan toimitus luvattiin viikolle 30! Seuraavana päivänä meille ilmoitettiin puhelimitse, että he eivät kykene toimittamaan meille sovittua kotaa ja että rahat palautetaan tilillemme. Ultimate Home Rahat saapuivat tilille 26.6.2002.
 

Sivustolle on kertynyt lukijoita yhteensä   Ilmainen www-laskuri
   joulukuusta 2001 alkaen

Takaisin etusivulle

 


Sivut on päivitetty 05.12.2002
Copyright © 2001-2002 Jarmo Kurkela