Mainostaminen sivuillamme – hinnat
Nyt voit myös ostaa mainosaikaa Metsästys ja Kalastus.netistä. Tässä ohjeet ja hinnat mainostajille:

Kuvamainos:
Kuvatiedoston muoto: jpg, gif
Kuvatiedoston koko: Sovitaan sähköpostitse
Sijoitus paikat: Sovitaan sähköpostitse
Hinnat: 170 euroa/ 12 kk, 120e/ 6 kk, 70e/ 3 kk

Esimerkit:
 

Tekstimainos:
Tekstitiedoston muoto: rtf (Rich Text Format)
Tekstitiedoston koko: Sovitaan sähköpostitse
Sijoitus paikat: Sovitaan sähköpostitse
Hinnat: 150 euroa/ 12 kk, 90e/ 6 kk, 60e/ 3 kk

Bannerimainos:
Koko: 40-10 kt.
Tiedosto muoto: jpg, gif, animoitu gif
Sijoitus paikat: Sovitaan sähköpostitse
Hinnat: 170 euroa/ 12 kk, 160e/ 6 kk, 70e/ 3 kk

Esimerkit:
Etusivulla mainostaminen
a) Kuvamainos:
Kuvatiedoston muoto: jpg, gif
Kuvatiedoston koko: Sovitaan sähköpostitse
Sijoitus paikat: Sovitaan sähköpostitse
Hinnat: 210 euroa/ 12 kk, 170e/ 6 kk
Muuta: Etusivulla mainostus on joko 12 kk taikka 6 kk.

b) Tekstimainos:
Tekstitiedoston muoto: rtf (Rich Text Format)
Tekstitiedoston koko: Sovitaan sähköpostitse
Sijoitus paikat: Sovitaan sähköpostitse
Hinnat: 190 euroa/ 12 kk, 160e/ 6 kk
Muuta: Etusivulla mainostus on joko 12 kk taikka 6 kk.

c) Bannerimainos:
Koko: 10-40 kt.
Tiedosto muoto: jpg, gif, animoitu gif
Sijoitus paikat: Sovitaan sähköpostitse
Hinnat: 220-350 euroa/ 12 kk, 250e/ 6 kk (riippuen koosta)

Mikäli sinulla ei ole sopivaa mainosta, voimme tehdä sinulle mainoksen hintaan 100 euroa.

Mainostuskorvaukset voi joissain tapauksissa maksaa myös retkeily-, metsästys- sekä kalastustarvikkeina, mutta tästä on sovittava tarkemmin sähköpostitse.

Mainossopimus
"Metsästys ja Kalastus - sivuilla voivat mainostaa kaikki metsästykseen, kalastukseen ja retkeilyyn liittyvät liikkeet, maahantuojat, seurat, järjestöt sekä yksityiset kotisivut. Tämän kategorian ulkopuolisilla mainostajajilla on myös mahdollisuus mainostaa sivuillamme. Jokaiselle ostetulle mainokselle luvataan vähintään 5% osuus mainoksien kokonaisnäytöstä. Mainostaja voi vaihtaa banneria silloin kun haluaa. Ilmoita uuden mainoksen osoite sähköpostitse, niin me hoidamme vaihdon lähipäivien aikana.

Mainoksen koosta voit sopia Metsästys ja Kalastussivujen ylläpitäjien kanssa. Tarkoituksenamme ei ole kuitenkaan pilata sivujamme suurilla välkkyvillä bannereilla, vaikka ne ovatkin tällähetkellä "muodissa". Bannereita on niin monenlaisia liikkeellä, että joudumme harkitsemaan tarkkaan jokaisen bannerin hyväksymistä sivuillemme. Mainostajilla on oikeus nähdä oma mainoksensa kahden päivän ajan lopullisessa paikassaan M&K:n sivuilla, ennen sopimuksen lukkoon lyömistä. Tämä helpottaa mainostajaa lopullisen päätöksen teossa.

Mikäli mainostajan bannerit sisältävät julkaisukelvotonta materiaalia, on Metsästys ja Kalastus – sivujen ylläpitäjillä oikeus poistaa banneri siksi aikaa kunnes se vaihdetaan asialliseksi. Mainos alkaa näkyä viimeistään 3 päivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus näkyy Metsästys ja Kalastus.netin tilillä. Tästä alkamispäivästä lähdetään laskemaan mainosaika. (Esimerkiksi jos alkupäivä on 12.9.02, ostettu aika vuosi, viimeinen näyttöpäivä on 12.9.03) Mikäli Metsästys ja Kalastus.com lopettaisi toimintansa, maksetaan mainostajalle rahat takaisin ainoastaan siltä ajalta, jolta mainokset jäivät näyttämättä. Mikäli mainostaja haluaa purkaa mainossopimuksen, mainostajalle ei makseta rahoja takaisin. Kun mainospaikka on maksettu, astuvat nämä ehdot voimaan.

Mainoksen koko tulee olla alle 40 kt, mieluiten reilusti sen alle. Mainos voidaan sijoittamaan sivun ylälaitaan, tai  oikeassa/vasemmassa reunassa olevaan vihreään "palkkiin".

Mikäli sinussa nyt heräsi kiinnostusta mainostaa M&K:n sivuilla, niin ota meihin yhteyttä
sähköpostitse.

Mainostajan sähköpostiviestin kaava:

1. Kopioi mainossopimuksen sekä hintojen tekstiosuudet e-mailin alkuun.
2. Kirjoita sen alle, että olet ymmärtänyt sopimuksessa mainitut ehdot.
3. Kirjoita nimesi, ikäsi, osoitteesi, postinro ja –toimipaikka, sähköposti, kotisivujesi osoite, mainos aika:12 kk, 6 kk tai 3kk.
4. Ilmoita bannerisi tai kuvasi osoite. Mahdollisten virushyökkäysten vuoksi emme avaa bannereita taikka kuvia sisältäviä sähköpostiviestejä.
5. Voit kirjoittaa lisätietoja ja esittää kysymyksiä.

Sponsorointi
Etsimme myös sponsoreita tukemaan sivujemme kehitystä. Tarkoituksenamme on jatkuvasti kehittää ja päivittää sivujamme. Sponsoriehdokkaat voivat ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Sponsorointi ei ole kallista ja yrityksesi saa ruhtinaalliset mainos- ja banneritilat sponsorisivuiltamme. Lupaamme myös kaikille sponsoreille kuvamainostilan suosituimmalta/eniten vieraillulta sivultamme, Päivitykset-sivulta. Kuvamainos tulee vasempaan freimiin. Ottakaa meihin yhteyttä sähköpostitse, mikäli sivujemme tukeminen kiinnostaa.

Takaisin alkuun

 


Sivut on päivitetty 05.12.2002
Copyright © 2001-2002 Jarmo Kurkela