Ursuit® Sea Horse 5110 
Materiaalina hengittävä ja kulutuskestävä Gore-Tex® -kolmikerroslaminaatti. Saumarakenteena kaksoisommel ja 100 %:n vesitiivis teippaus. Heijastinvarustus on laivavarustedirektiivin mukainen. Puvun väri on vihreä.
 
Ergonomiset ominaisuudet
Polyuretaanisaappaat: leveälestinen malli, hyvä pohjan pito liukkailla pinnoilla, polvivahvikkeet, takamusvahvikkeet, kuivavetoketju vasemmalta olkapäältä oikealle lantiolle.

Teleskooppivyötärö: sisäänrakennetut olkaimet ja haararemmi, eripituisilla henkilöillä on mahdollisuus käyttää samaa pukua tuotteen ergonomisten ominaisuuksien kärsimättä.


Rannemansetit ovat sileää neopreenikumia. Ne lämmittävät rannetta kylmissä olosuhteissa. Kaulamansetti on sileää neopreenikumia, joka suojaa kaulaa kylmissä olosuhteissa. Roiskesuojalla varustettu tuulihuppu. Hupusssa on kuminauha, joka estää lipan valumisen silmille. Tilavia reisitaskuja on 2 kpl (tarrakiinnityksellä), yksi rintatasku, jossa on vetoketju ja tarrakiinnitys. Taskusta on pilli ja huoltosarja. Lämpökäsineet ovat neopreenikumia (5-sormiset, tarrakiinnityksellä. Lämpöhuppu 3 mm neopreenikumia.

Käyttökohteet:
Ammattikäyttö: venepuku, työpuku kylmiin ja märkiin olosuhteisiin. Soveltuu myös pintapelastukseen.

Vapaa-ajankäyttö: kalastus (vetouistelu, perhokalastus, heittokalastus, pilkkiminen), purjehdus ja muu veneily.

Hyväksyntä: CE