Suomalainen metsästyspukeutuminen on selkeästi siirtynyt uuteen aikakauteen, jossa vedenpitävät ja hengittävät kalvot sekä mikrokuitukankaat ovat astuneet kehiin. Myös jahtiasujen tarjonta on kasvanut viime vuosien aikana. Metsästäjät ovat vihdoinkin alkaneet ymmärtämään kerrospukeutumisen tärkeyden – tämä näkyy myös tämän päivän metsästysasuissa, joista useat ovat monikäyttöisiä kuoripukuja. Kylmien ilmojen saapuessa metsästäjät lisäävät kuoriasun alle lämpimät fleece -takit ja alusvaatteet. Näin jahtiasut voidaan ottaa ympärivuotiseen käyttöön.


Pukeudu tyylikkäästi jahtiin
Sasta on tunnettu ulkoilmavaatteiden valmistaja, jonka mallistosta löytyy useita metsästysasuja. Sastan metsästysasujen monikäyttöisyys näkyy siinä, että voit käyttää niitä metsästyksen lisäksi myös kaikessa muussa ulkoilussa.

Kohtuullisen hinnan ansiosta myös tavallisilla metsästäjillä on mahdollisuus päästä nauttimaan Sastan eräasuista. Rahallinen sijoitus laadukkaaseen jahtiasuun ei siis ole ahdistavan suuri, kun asun käyttöikäkin on parhaimmillaan jopa 8 vuotta. Aktiivisen luonnossaliikkujankin käytössä puvut kestävät useamman vuoden ajan.

Huippuluokan materiaaleista valmistetut tyylikkäät ja lähes äänettömät jahtiasut parantavat metsästyssaaliin määrää. On kuitenkin ensiluokkaisen tärkeää, että jahtiasu antaa sinulle tarpeellisen suojan jokaisena vuoden aikana. Asulta vaaditaan nykyään myös tyylikkyyttä, kestävyyttä ja toimivia yksityiskohtia.

Olemme kaikki havainneet viime vuosien aikana, että suomalainen metsästäjä pukeutuu aina vaan tyylikkäämmin. Entisajan puuvillaiset maastopuvut ovat jääneet kaapin nurkkaan ja tilalle on hankittu erilaisia hengittäviä ja vedenpitäviä jahtiasuja, joissa ei enää tarvitse palella.

Eräasujen kysyntä on kasvanut kovaa vauhtia vuosi vuodelta. Luonnossa.netin tiimi päätti testata Sastan jahtiasuja, jotka edustavat kotimaisuutta parhaimmillaan. Vertailussamme on mukana kolme Sastan asukokonaisuutta: Wolf, Huhta sekä uutuustakki Ilves.