Amer Sport on johtava maailmanlaajuinen urheiluvälineiden valmistaja. Amer Sportilla on kansainvälisesti tunnettuja merkkejä, kuten Wilson, Suunto sekä Atomic. Kaikki Amer Sportin yritykset kehittävät sekä valmistavat tuotteita aktiiviurheilijoille.

Suunto
Suunto on suomalaisen insinöörin, Tuomas Vohlosen, vuonna 1936 perustama yritys. Suunto Oy:n omistajaksi vaihtui Amer Group vuonna 1999. Suunto on alansa markkinajohtaja maailmassa. Voimakas tuotekehitys pitää Suunnon myös tulevaisuudessa huippumerkkinä.

Artikkelit

Suunto X9
Harrastuskäyttöön suunniteltu Suunto X9 -rannetietokone on erittäin luotettava ja tarkka elektroninen instrumentti. Luonnossa.net-palvelun testitiimi kiittää erityisesti X9-mallin luotettavasti toimivia GPS-ominaisuuksia.
Lue lisää --->

Suunto M9
Kilpapurjehtijoille ja purjehdusta harrastaville suunniteltu M9-rannetietokonekello on suunniteltu antamaan käyttäjälleen tärkeää purjehdusinformaatiota. M9 tarjoaa tarkkaa navigointitietoa ja auttaa kurssissa pysymisessä.
Lue lisää --->

Suunto X6HR –rannetietokone on ulkoilma- sekä kestävyyslajien harrastajille suunniteltu elektroninen instrumentti. Kello toimii sinulle henkilökohtaisena valmentajana kertomalla kuinka korkeus ja maastonmuodot vaikuttavat sykkeeseen. X6HR on suunniteltu kaikille, jotka haluavat maksimoida harjoittelunsa tehokkuuden. Lue lisää --->

Kompassit
Suunnon uusimmat kompassimalleja: KB-20, MCB, A-30, M-9 ja Arrow-20. Tästä nipusta löytyy kelluvia vesilläliikkujille suunniteltuja kompasseja, metsästäjille sopivia rannemalleja sekä vaeltajille/kilpasuunnistajille soveltuvia huippu malleja.
Lue lisää --->Suunto tunnetaan parhaiten laadukkaista kompasseista. Suunto onkin maailman suurin maastokompassien valmistaja.

Lisätietoja uusimmista tuotteista löydät
Suunnon kotisivuilta.