Arctic Finland House on perustettu vuonna 1996 ja valmistamme grillikotia ja huvimajoja. Henkilökuntaa on noin 5 henkeä, joista osa tuotannossa ja osa kuljetuksen puolella. Liikevaihtomme on n. 3 milj. euroa, josta viennin osuus noin 70% sillä vientiä on nykyisin jo 10:een eri maahan.

Tuotteiden toimitus ja toimitusaika
Arctic Finland House toimittaa tarvittaessa tilaamasi tuotteen perille koottuna. Kotapaketin keskimääräinen pystytysaika on n. 5 h mikäli pohjustukset on tehty valmiiksi. Mikäli kantomatkaa pystytys paikalle on yli 10 metriä tarvitsemme kantoapua paikan päällä.

Edellytämme kuitenkin perille asti vievää kuorma-autotietä. Mikäli toimitus halutaan saareen tai saaristoon on asiakkaan huolehdittava mahdollisesta kalustosta jatkoyhteyksiä varten, ellei erikseen muuta sovita.

Huvimaja
Victoria Royal Class huvimaja on viimeistelty ja ruhtinaallinen kotipihan kaunistus. Isot ikkunat ja pariovet tekevät huvimajasta ilmavan. Sävytetyt kaksinkertaiset lämpölasit antavat viime silauksen ja suojaavat sopivasti katseilta.
Lue lisää--->

Saunakota
Tämä on saunojan unelma: edustava, tilava ja eksoottinen. Saunakodassa yhdistyy perinteinen sauna ja persoonallinen tapa toteuttaa saunojan unelma. Tilaa jopa 10 saunojalle
Lue lisää --->

Grillikota
Kotipihan kruunuksi tai mökin mausteeksi Grillikota merkitsee kesälle jatkoaikaa. Kevään grilli-illoista voi nauttia, vaikka aurinkoinen kesä on vasta tulossa. Syksyllä tunnelma vain nousee iltojen pimetessä.
Lue lisää --->

Megakota
Isommat koti- tai yritysjuhlat saavat uuden viihtyisän ympäristön ja yöpymäänkin mahtuu kymmenen vierasta. Kokovaihtoehdot: 12 m2, 14,9 m2 ja 17 m2 Seinämateriaali: 45 x 145 mm kaksoispontattu pyöröprofiilinen mänty.
Lue lisää --->Toimitusaika
Pyrimme toimittamaan tuotteet 2 - 4 viikon kuluessa tilauksen käsittelystä. Tarkan ajankohdan tuotteen valmistumisesta ja toimituksesta saat aina henkilökohtaisesti tilaushetkellä. Voit peruuttaa kauppasi seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

Yhteystiedot:
Arctic Finland House
Taitajankuja 2, 33960 Pirkkala
Puh: 03 - 3123 4620
Fax: 03 - 3123 4666
Mail:
[email protected]
Kotisivut: www.arcticfinland.com

Sivun alkuun