Otto Brandt -konserni vietti 100-vuotisjuhliaan vuonna 2005. Otto Johan Albin Brandtin vuonna 1905 perustamasta urheiluliikkeestä on kasvanut menestyksekäs konserni. Tänään konserniin kuuluvat seuraavat yhtiöt:

Oy Brandt Ab (Honda -maahantuonti)
Brandt-Polaris Oy (Polaris -maahantuonti)
Bike World Oy (moottoripyörien vähittäiskauppaa)
Bike & Boat World A/S (Tallinnassa)
Sportstyle Oy (Ligier-mopoautojen maahantuonti)

Neljännessä polvessa yhtiötä johtaa konsernijohtaja Stefan Brandt. Konsernin palveluksessa on lähes 100 henkeä ja lamavuosista sen liikevaihto on kuusinkertaistunut yli 80 miljoonaan euroon. (
www.otto-brandt.fi)

TRX 400 FA Rancher 4x4
Korkealle arvostettu keskikokoluokan mönkijä, joka on upea yhdistelmä Hondan modernia maastoautomaista ulkonäköä ja edistyksellistä nykytekniikkaa. Suuren maavaran ja jäykän taka-akselin ansiosta se sopii koviin työtehtäviin vaativissa maastoissa ja peräkärryn vetoon siellä, missä tarvitaan kapasiteettia tavarankuljetukseen.


 Voimanlähteenä uusi 397-kuutioinen, kumivaimennettu ilmajäähdytteinen moottori. Vaihteistona sama mukava ja mutkattomasti toimiva automaatti kuin TRX 500:ssa Lämmitettävä 32 mm:n kaasutin takaa varman kylmäkäynnistyksen.
Lue lisää --->

UMK435E UE -raivaussaha
Ammattilaisille, maatilakäyttöön sekä omakoti-ja mökkikäyttöön. Isojen alueiden tehokkaaseen nurmikon viimeistelyyn ja vesakon raivaukseen. Uutuusmalli, jossa entistä tehokkaampi nelitahtimoottori. Lue lisää --->


Tekniset tiedot:

Malli
UMK435E UE, Moottori GX35, Tilavuus (cm³) 35, Max. teho (kW/hv) 1,2/1,6, Kuivapaino (kg) 6,6, Polttoaine lyijytön 95E, Moottoriöljy SAE 10W30, Polttoainesäiliö (l) 0,65, Öljytilavuus (l) 0,1, Valjaat pehmustetut, Akseliputki halk. 26, Voimansiirto suora-akseli kulmavaihteella, Lisävarusteet raivausterä ja ruohoterä, Hinta 595 euroa.

Pensasleikkurit:
Hondan nelitahtinen pensasleikkuri on ääneltään poikkeuksellisen hiljainen ja leikkuujäljeltään tarkka puutarhakone, joka antaa huolitellun lopputuloksen pensaille ja pensasaidoille.
Lue lisää --->


HHH25D-60-E -pensasleikkuri
Maailman ensimmäinen nelitahtinen pensasleikkuri. Vakaasti toimiva, hiljainen ja tarkkaa työtä tekevä puutarhojen ulkoasun viimeistelijä, joka käy pelkällä 95 -oktaanisella bensiinillä, eikä tarvitse öljyn sekoittelua.

Tästä pääset suoraan
Brandt:n kotisivuille --->

Yhteystiedot
Otto Brandt
Tuupakantie 7B
FIN-01740 Vantaa

tel. +358 (0)9 895 501
fax +358 (0)9 878 5276
www.brandt.fi

Sivun alkuun