Clobber

Clobber - laatutakuu

Kaikki Clobberin tuotteet perustuvat aitoihin tuotemerkkeihin ja siksi annammekin niille 100% laatutakuun. Jos et ole tyytyväinen saamasi tuotteeseen korvaamme tuotteen toisella, tai annamme rahat takaisin.


Palautuksissa rahat palautetaan tilillesi heti kun olemme saaneet tuotteemme takaisin ja varmistaneet sen alkuperäisen kunnon. Palautus toimitetaan omakustanne hinnalla ja pakettiin kirjataan viite "asiakaspalautus". Postimaksua ei palauteta.

 

 

Toimitus
Kaikki tilaukset käsitellään 48 tunnin sisällä tilauksesta ja lähetetään seuraavana mahdollisella arkipäivänä postin kautta. Isommat tilaukset ja reput toimitetaan varastotilanteen mukaan, kuitenkin max. 14pv kuluessa tilauksesta.

Erikoistilaukset, kuten customoidut reput, sekä tukkutilaukset käsitellään mahdollisimman pian ja toimitetaan sovitun aikataulun mukaisesti.

Postitus ja maksaminen
Kaikki tilaukset käsitellään ensisijaisesti postiennakkona, johon lisätään posti sekä postiennakko maksu. Tilaukset on myös mahdollisuus maksaa viitteellisenä maksuna, jolloin postiennakkomaksu poistetaan tilauksen hinnasta.Yhteystiedot:

Clobber Superstore
Sturenkatu 47
p. 09 4247 3679

Clobber 37
Hämeentie 37
p. 09 2470 0451
e-mail:
[email protected]
www-sivut: www.clobber.fi

Sivun alkuun