Devaid Oy

LED -valaisimet
Uuden sukupolven kannettavat valaisimet ovat valtaamassa markkinoita. Saksassa valmistetut laadukkaat Lenser-tuotteet ovat todellisia LED-valaisimien Mersuja. Niistä löytyy tyyliä, kestävyyttä, keveyttä sekä erinomaista valaisutehoa. Valaisimien kestävyydestä kertoo jo paljon tuotteiden elinikäinen takuu.

Lenser –valaisimet yllättivät positiivisesti Luonnossa.net- palvelun testitiimin. Testauksessamme oli syksyn aikana kuusi Lenser-tuotetta. Erityistä kiitosta ledivalaisimet saivat erinomaisen valaisutehon lisäksi pienestä energian kulutuksestaan.
Energiasta valoksi
Perinteisten taskulamppujen  paristojen energiasta 90% muuttuu kuumuudeksi ja vain 10% valoksi. LED –teknologian avulla lähes kaikki energia muuttuu valoksi! Tämä pidentää merkittävästi pariston elinikää sekä mahdollistaa suuremman valovoimaisuuden, perinteisiin taskulamppuihin verrattuna.

Lenserin LED-valaisimia ei tulisi koskaan verrata tavallisiin taskulamppuihin. Ne ovat kyllä kalliimpia kuin keskitason Maglitet, mutta ovat toiminnoiltaan täysin omaa luokkaansa. Lenser -valaisimet ovat kohtuuhintaisia verrattuna muihin samantason LED-valaisimiin. Kaikki testaukseen tulleet LED-valaisimet olivat kestävyydeltään ja rakenteeltaan erityisen tasokkaita.
Valokeilan ominaisuudet
Luonnossa.net -palvelun testitiimi pani merkille, että Lenser -tuotteiden valokeila on laadultaan yksi parhaimmista, mitä olemme nähneet. Valokeilan keskus on tasainen ja kirkas/syvä, mutta myös valokeilan sivuvalaisu on kiitettävää tasoa.

Kapeaa metsäreittiä pitkin kulkeminen keskellä syksyistä yötä onnistui ilman minkäänlaisia ongelmia. Vihdoinkin yövaellukset onnistuvat ilman pelkoa kompastumisesta juureen tai kiven murikkaan. Näillä tuotteilla luonnossaliikkuja näkee tarkasti maaston ja sen mitä edessäpäin tapahtuu. Mikäli olet etsimässä laadukkaita, kirkkaita ja kohtuuhintaisia LED –valaisimia, olet löytänyt etsimäsi malliston.

Yhteystiedot
Devaid Oy
Sami Penttinen
Postiljoonintie 32
02400 Kirkkonummi
Finland

www.devaid-oy.com
[email protected]
gsm: +358 40 511 8071
fax: +358 9 8193 4970

Sivun alkuun