DigiComp

DigiComp pn vuonna 2002 perustettu täysin suomalainen IT-alan täyspalvelutalo. Yrityksen palveluksessa tällä hetkellä yhteensä 11 alan huippuammattilaista Vaasassa, Mustasaaressa ja Pietarsaaressa.


DigiComp haluaa tarjota asiakasyrityksilleen kaikki heidän tarvitsemansa tuotteet sekä palvelut samasta paikasta parhaalla mahdollisella toimitusvarmuudella. Valikoimamme on jo tällä hetkellä Suomen kattavin, sisältäen noin 100 000 tuotenimikettä. Sen lisäksi meidän kautta saa tukipalvelut, palvelinylläpidon sekä räätälöidyt ohjelmistot ja tehokkaat ratkaisut esim. sähköiseen kaupankäyntiin.

DigiCompin tarkoitus on palvella kaikkia asiakkaitaan verkkokaupan kautta asiakkaan sijainnista, koosta ja toimialasta riippumatta. Panostamme erityisesti sopimusasiakkaisiimme sekä pitkiin molempia osapuolia hyödyttäviin asiakassuhteisiin. Meillä on kustannustehokas toimintatapa, jonka mahdollistaa yksi Suomen kehittyneimmistä logistiikkajärjestelmistä ja pitkälle automatisoitu tilaushallinta. Meillä on aina tavoitteena löytää asiakkaalle tarkoitukseen parhaiten soveltuva kokonaisuus ja tätä kautta tuottaa kustannussäästöjä asiakkaalle.Tule tutustumaan
verkkokauppaamme --->

DigiComp Finland Oy
Varastotie 9
65610 Mustasaari
06-3217600 [9.00-16.00]
06-3122120 [10.00-18.00]
[email protected]
www.digicomp.fi

Sivun alkuun