EXEL Sports

Exel Oyj lyhyesti
Exel Oyj on Euroopan johtava komposiittiteknologiayritys. Exel suunnittelee, valmistaa ja markkinoi komposiittisia eli lasi- ja hiilikuituvahvisteisia teollisia profiileja sekä urheilu- ja vapaa-ajan välineitä. Yhtiön liiketoiminta jakautuu Teollisuus- ja
Sport -liiketoimintoihin. Sport-liiketoiminta muodostuu sauva-, talviurheilu-, salibandy-, hockey-, vesiurheilu- sekä laminaattituoteryhmistä. Suurin osa Sport-liiketoiminnan tuotteista toimitetaan kuluttajille urheilukauppojen kautta.

Arvot
Exelin keskeisiä periaatteita ovat asiakastyytyväisyys ja tuotteiden jatkuva kehittäminen. Tuotamme vain sellaisia tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät kaikki asiakkaidemme kanssa sovitut tarpeet. Tavoitteena on pitkäjänteinen, molempia osapuolia hyödyntävä kanssakäyminen.

Exel -sauvat
Exel on maailman johtava
maastohiihto- ja kävelysauvojen valmistaja ja markkinoija. Sauvakävely- ja sauvarullaluistelumarkkinat kasvavat voimakkaasti Keski-Euroopassa, erityisesti saksankielisissä maissa.


Tubbs -lumikengät
Exel aloitti loppuvuonna
Nordic Fitness Sports(tm) (NFS) -konseptin lanseerauksen Suomessa ja vientimarkkinoilla. Konsepti kattaa liikuntamuodot, jotka tukevat terveys- ja kuntoliikuntaa, ja siihen kuuluvat sauvakävely, sauvarullaluistelu, lumikenkäily ja hiihto. Lisäksi Exel aloittaa konseptia tukevan Tubbsin lumikenkien maahantuonnin ja jakelun Suomessa. Jakelu Hyvinvarustetu urheiluliikkeet kautta maan.

Yhteystiedot
Exel Oyj
PL 29,
FIN-52701
MÄNTYHARJU
email:
[email protected]
kotisivut: www.exelsports.net

Sivun alkuun