Kuva puuhun riu’un tai narun varassa

Samettiteeressä on kaksi eri kiinnitystapaa, perinteinen riukukiinnitys tai uudenlainen narukiinnitys. Samettiteeren voi siis täyttää esim. sammalella tai heinällä, ja sitten työntää vetoketjuaukosta kuvaa tukevan riu’un kuvan sisään. Riuku sidotaan puun runkoon siten, että Samettiteeri tulee sopivalle korkeudelle.Samettiteeri® on helppo kuljettaa mukana pitkilläkin kuvastusretkillä

Toisaalta täytetyn Samettiteeren vetoketjun voi sulkea kokonaan, ja kuva nostetaan puuhun siiman tai narun varassa. Naru solmitaan Samettiteeren kiinnityslenkkeihin, ja kuva nostetaan puuhun samalla periaatteella kuin lippu tankoon.Täytä Samettiteeri® kuvastuspaikalla sammalella tai heinillä. Samettiteeri® voidaan kiinnittää puuhun joko perinteiseen tapaan riu'un varassa tai narun avulla. LopuksiSamettiteeri on valmiina käyttöön.

Molemmilla kiinnitystavoilla kuva istuu puussa tiukasti paikoillaan oikeassa asennossa. Kun jahti päättyy tai kuvastuspaikkaa vaihdetaan, kuvat saadaan myös helposti ja nopeasti alas.Hyviä kuvastuspaikkoja ovat soiden ja peltojen laitamat sekä järvenrannat ja saaret. Samettiteeret asetetaan korkeisiin puihin näkyvälle paikalle. Usein käytetään vähintään kahta kolmea kuvaa. Metsästäjä odottelee kuville tulevia teeriä näkösuojassa ampumaetäisyydellä.

Tilaa Samettiteeriä klikkaamalla tästä!

Yhteystiedot:

Erästäjä Oy
Suokyläntie 511
91500 MUHOS
p. 040 5454 155
www.erastaja.com

Sivun alkuun