Hyrräpyörä Ay

Näpsä-laiturit
Olemme Perniössä toimiva yritys, joka valmistaa Näpsä-laitureita. Näpsä-laiturit ovat uuden vuosituhannen nerokas laiturisarja. Laiturit valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista. Puuosat ovat kestopuuta tai ympäristöystävällistä Lunawoodin Lunadeck-lämpökäsiteltyä puuta.


Kansiosa on molemmin puolin höylättyä ja reunat ovat pyöristettyä lautaa ja runko hienosahattua puuta. Runko-osat liitetään toisiinsa ruostumattomin ruuvein. Metalliosat ovat kuumasinkittyä terästä. Ponttonit ovat kestävää HD-polyeteeniä. Nämä materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja helppohoitoisuuden.

Näpsä-laitureiden mitat ovat tarkkaan suunniteltuja, jotta laituri on mahdollisimman tukeva ja huojumaton, mutta samalla kevyt ja helppo käsitellä.

Näpsä-laiturit koostuvat käyntisilta- ja
laiturielementeistä, joita yhdistelemällä teet juuri mieleisesi laiturin. Laiturielementtien liittäminen toisiinsa on todella helppoa, painat vain saranatapit paikoilleen. Voit myös helposti muunnella laiturin muotoa tai laajentaa laituriasi.


Lisävarusteina laitureihin on saatavissa ankkurointipaketit, uimaportaat, penkit, kaiteet jne. Tiedämme lähes 20-vuoden kokemuksella, että Näpsä-laitureista on Sinulle iloa vuosiksi. Tule tutustumaan
kotisivuihimme!

Yhteystiedot

Hyrräpyörä Ay
Mäntyniementie 9
25500 Perniö
Puh. 0505642401 (Kimmo Flink)
Fax 02-7350059
Www-sivut:
www.hyrrapyora.fi

Sivun alkuun