Karttaikkuna

Karttaikkuna - karttoja kaikille
Karttaikkuna tuo ainutlaatuista lisäarvoa asiakkaan markkinointiin ja viestintään toteuttamalla asiantuntevia karttaviestintä- sekä paikkatietoratkaisuja. Viestintään kuuluu kartta-aineistojen asiantunteva design sekä erilaisten karttatuotteiden kuten painettujen karttojen, tuloste- ja opastaulukarttojen ja Internet-karttojen tuotannon tehokas yhteensovitus. Kaikki tämä asiakkaan eduksi ja kustannusten säästämiseksi.

Karttaikkuna Oy / Kartta.org -verkkokauppa näyttävästi esillä Riihimäen XVII Kansainvälisillä Erämessuilla. (8.-11.6.2006)

Karttoja kaikille:
Suunnistuskartat
Paikannus ja navigointi
Karttapalvelut
Tilauskartat

www.kartta.org - Suomen parhaat karttapalvelut Karttaikkunan karttaportaalissa. Lisäksi kartta.org verkkokaupassamme myös asiakkaiden karttatuotteiden markkinointi ja jakelu. Sopimusasiakkaille tarjotaan räätälöityjen ja nimikoitujen maastokarttojen tulostuspalvelutekniikka koko Suomen kattavana.


Kaikki Kartta.org -verkkokaupan suurtulostekartat tuotetaan säänkestävinä toteaa Karttaikkunan Jyrki Pulkkinen.

Karttaikkuna Oy valmistaa korkeatasoisia tilauskarttatuotteita, jotka perustuvat Maanmittauslaitoksen ja tilaajiemme paikkatieto- ja kartta-aineistoihin. Ota yhteyttä, kerromme lisää palveluistamme puh. (015) 471 239

Parikkalan infotaulut on uusittu (kuva: Karttaikkuna, Jyrki Pulkkinen)

Karttaikkuna Oy
K-Map suunnistuskartat
Tietorinne - Uitonrinne 18,
FIN-58700 SULKAVA
e-mail:
[email protected]
www.karttaikkuna.fi ja www.k-map.net

Sivun alkuun