Medith Oy

Mshop.fi
Mshop.fi on korkeatasoisten terveystuotteiden kauppapaikka, josta voi turvallisesti tehdä ostoksia. Kaikki Mshopin tuotteet ovat testatut ja Suomen turvallisuusvaatimukset täyttävät. Tuotteilla on selkeät ja yksityiskohtaiset suomenkieliset käyttöohjeet.

Mshopin ylläpitää Medith Oy,
www.medith.fi, joka on yli 20 vuoden ajan toimittanut Suomalaisille sairaaloille lääkintälaitteita ja – tarvikkeita. Yrityksellä on oma huolto-organisaatio ja ISO 9001 laatusertifikaatti.

Askelmittarit ja liikunta
Silva Pedometer Pulse -askelmittari sopii sekä painonhallintaan että kunnon kohottamiseen. Voit seurata kuntoilun aikana ottamiesi askelten lukumäärää, matkaa ja sydämen syketaajuutta.
Tilaa tästä --->

Omron verenpainemittarit
OMRON M4-I (L) -verenpainemittari. Tämä tuote on varustettu isolla, L-koon mansetilla (32-42cm). Intellisense-automatiikan ansiosta M4-I mittaa verenpaineen ja pulssin nopeasti yhdellä napinpainalluksella.
Tilaa tästä --->

Vaa’at ja rasvamittarit
Omron BF-306 -kehonrasvamittari. Se kertoo, oletko tavoitteissasi. Huipputeknologiaa edustava Omronin tuote määrittää kehosi rasvapitoisuuden nopeasti, luotettavasti ja kivuttomasti rasvaprosenttina.
Tilaa tästä --->

Sykemittarit ja ulkoilukellot
Beurerin uusi sykemittari, PM100, mittaa pulssin vasemmasta etusormesta. Mittaus perustuu heijastavaan pletysmografiaan. Enää ei tarvita rintavyötä. Käyttöönotto on todella helppoa, paristo valmiiksi asennettuna.
Tilaa tästä --->

Uimalasit- ja mittarit
Clothing -uintimatkamittari. Helppokäyttöinen pieni mittari, joka mittaa uima-altaassa tehtyjä käännöksiä ja niiden perusteella ilmoittaa uidun matkan.
Tilaa tästä --->

Otsalamput ja heijastimet
Petzl Tikka XP -otsavalo. Huipputehokas, pieni ja kevyt Petzl Superled otsavalo. Ominaisuudet: YksiLEDinen, 3-tehoinen valolähde, Boost-toiminto (20 sek. ajan 50% lisää valotehoa),  Valon kantama 35m, boost toiminnolla 50m ja Paloaika jopa 120h (riippuu valotehosta).
Tilaa tästä --->

Retkeily -tuotteet
Juomavyösetti kahdella pullotaskulla.
Kuntoilijan peruspaketti edullisesti. Soveltuu käytettäväksi kaikenlaiseen ulkoliikuntaan kuten kävelyyn, juoksuun ja hiihtoon.
Tilaa tästä --->Toimitusmaksu on sama, paketin koosta ja painosta riippumatta.Verkkopankin kautta maksettaessa 4 € / lähetys. Postiennakolla 6 € / lähetys. Tuotteet ovat lähes poikkeuksetta varastotuotteita. Nopeat toimitukset. Isommista kertatilauksista (>10 kpl), kannattaa kysyä tarjousta.

Tule tutustumaan
nettikauppaamme --->

Yhteystiedot

Medith Oy
Ruukinkuja 4, FIN-02330, Espoo
Puhelin 09 - 58 444332
Faksi: 09 - 5844 4301
Email: [email protected]
www.medith.fi

Sivun alkuun