Netello Systems

Netello Systems Oy on web-integraatioon ja ASP-sovelluksiin erikoistunut yritys, jonka asiakaskuntaan kuuluu suomalaisia yrityksiä, korkeakouluja ja julkisyhteisöjä.

Tarjoamme ohjelmointipalveluja, joissa käytämme kehittämiämme tuotteita ja moduuleja, joita voidaan hyödyntää laajoissakin projekteissa.

Yritys on perustettu heinäkuussa 1999. Netello Systems Oy:n päätoimiala on tietoliikennejärjestelmiin liittyvien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, markkinoiminen ja myynti Suomessa ja ulkomailla.

Tarkista onko domain vapaa

 www..  

Yhtiön toiminnan lähtökohtana on ollut usko viestinnän ja kaupankäynnin rakennemuutoksiin, jotka aiheutuvat digitalisoinnin, verkostoitumisen ja Internet-tekniikan nopeasta ja kansainvälisestä yleistymisestä ja laajentumisesta.

Netellossa pidämme asiakkaan tarpeita liiketoimintamme perustana. Asiakkaan tulee voida luottaa siihen, että hän saa todellista hyötyä hankkimistaan palveluista . Myynnin kasvu, oikeiden yhteistyökumppaneiden löytäminen ja merkittävät kustannussäästöt ovat syntyneet asiakkaillemme tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden kautta.


Luotettavuus, tuotteiden ja palveluiden helppokäyttöisyys sekä toimintavarmuus ovat kaikessa lähtökohtana.

Haluatko kasvattaa myyntiä ja säästää markkinoinnissa? Netellon toimivat ja monipuoliset tuotteet auttavat Sinua tavoittamaan asiakkaasi helpommin ja tehokkaammin. Netellolla on hyödyllisiä tuotteita kaikille yrityksille. Tutustu tarkemmin osoitteessa
www.netellosystems.com

Yhyteystiedot
Netello Systems Oy
Puh. (02) 279 6013
www.netellosystems.com

Sivun alkuun