Nokian jalkineet
Yhdeksän kuukautta talvea ja kolme jonkinlaista kesää. Se on ulkopuolisen näkemys Suomen vuodenajoista. Aika osuvasti sanottu. Näissä oloissa tarvitaan kunnon jalkineita. Sellaisia, jotka ansaitsevat Nokian Jalkineet -nimen.
Nokian Jalkineiden saapasmallit ovat lähes jokaiselle suomalaiselle tuttuja tuotemerkkejä. Kontio, Hai, Kaira, Trek Outlast, Naali, Rock… niihin voit luottaa niin vapaa-ajalla kuin työssä. Ja syystä.


Nokian Jalkineiden tuotteissa yhdistyy taitavan käsityön jälki ja teknologian viimeisimmät hienoudet. Nokian Jalkineiden vahva erikoisosaaminen on ammattijalkineissa, jotka täyttävät niin palo- ja rakennusmiesten kuin metsureidenkin tiukat turva- ja laatuvaatimukset.

Aktiivisille liikkujille ja eränkävijöille Nokian Jalkineet on kehittänyt malleja, joissa on erikoisominaisuuksia ympärivuotiseen luonnossa liikkumiseen ja aktiiviseen harrastamiseen. Malleja löytyy niin vaeltajalle, metsästäjälle kuin suunnistajallekin.Unohtamatta muotia ja päivän trendejä. Suomalainen on yhä kiinnostuneempi kaikesta uudesta. Nokian Jalkineet vastaa haasteeseen ja tutkii jatkuvasti parhaita mallivaihtoehtoja, tuoteominaisuuksia ja valmistustapoja.

Mies, nainen, aikuinen, nuori, lapsi, eränkävijä, vaeltaja, kalamies, muotitietoinen, marjanpoimija. Nokian Jalkineilla on oikea vaihtoehto tarpeeseen kuin tarpeeseen, jalkaan kuin jalkaan, säähän kuin säähän. Nokian Jalkineet on suunniteltu kovaan käyttöön.


Vuonna 2005 suomalainen perheyhtiö Berner Oy osti Nokian Jalkineet. Bernerin omistukseen siirtyivät Nokian Jalkineiden tuotemerkit, tarkoin varjellut kumireseptit, sekä lestit, jotka on suunniteltu yli sadan vuoden aikana pohjoisen pallonpuoliskon haastaviin oloihin. Bernerin historia ulottuu vuoteen 1883, ja yhtiöllä on ainutlaatuista kokemusta vahvojen brändien pitkäjänteisestä rakentamisesta ja markkinoinnista. Berner rakentaa Nokian Jalkineista kansainvälistä huippubrändia, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa luonnossa.

Lue Luonnossa.net-palvelun
saapas -artikkeli --->

Yhteystiedot
Berner Oy, Sport-osasto
Asiakaspalvelu puh. 020791 4000.
www.bernersport.fi
www.nokianjalkineet.fi

Sivun alkuun