RXTX -Tuote Oy

RXTX-Tuote Oy historiaa
RXTX-Tuote perustettiin 2.5.1997 pohjautuen tarpeeseen saada Tampereen talousalueelle radiopuhelinkauppa, joka olisi suuntautunut LA-puhelimien ja -tarvikkeiden myyntiin. Tarkoituksena oli saada tavara asiakkaalle mahdollisimman nopeasti, siis "suoraan hyllystä".


Aloitimme Sammonkadulta, jossa olimme alivuokralaisena Keltaisen Pörssin tavaratalossa reilun puoli vuoden ajan, josta maaliskuussa 1998 muutimme Takahuhdintielle entisen pankin tiloihin. Näihin aikoihin toiminta alkoi voimakkaasti kasvaa, ja otimme uusia artikkeleita hoitaakseemme. Samoihin aikoihin toimintamme laajeni myös koskemaan internet-myyntiä ja sen kautta myös siirryimme koko Suomen markkinoille. Syksyllä 2000 muutimme Takahudintieltä Kalevan puistotielle, jossa tällä hetkellä vaikutamme entisen apteekin tiloissa.

Vuoden 2002 kesällä aloitimme oman maahantuonnin, jonka jälkeen omatuontiosuus on liikevaihdosta jo n. 50 % . Samoihin aikoihin aloitimme myös tukkumyynnin tuomillemme tuotteille joka on kokoajan lisääntynyt. Myymme mm. radiopuhelimia, kännykkätarvikkeita, antenneja, radioskannereita GPS-paikantimia sekä lukuisia muita mielenkiintoisia tuotteita.Tulevaisuus
Tulemme edelleen kehittämään yritystä asiakasystävällisempään suuntaan sekä laajentamaan valikoimaamme laadukkailla tuotteilla. Erityisesti pyrimme kehittymään muutamalla erikoisalueella, kuten esim. radiopuhelimien lisälaitteissa ja erikoissovelluksissa, radioamatöörilaitteiden myynnissä, pakettiradiopuolella, GPS-paikantimien kanssa sekä yritysviestinnässä ja nyt myös uutena osuutena tuo tukkumyynti!

RXTX-Tuote Oy
Kalevan puistotie 13
33500 Tampere
Puhelin:
03-2553000
e-mail:
[email protected]

Kauppias
Rissanen Mika
OH3KWW /
ATA1 / SF3MIR

Aukioloajat
MA - PE klo 10-17
LA klo 10-14

Tästä pääset suoraan RXTX-Tuote Oyn nettisivuille.

Sivun alkuun