Shelby Oy

Shelby - Extreme materials & Gear
Shelby.fi on euroopan paras äärimmäisten varusteiden, materiaalien ja tarvikkeiden lähde. Me tarjoamme huippulaatuisia kaavoja ja materiaaleja edullisilla hinnoilla, jotta voit korjata ja valmistaa omat kustomoidut ulkoiluvarusteesi itse. Myös ammatilais-suunnittelijat ja -ompelijat suosivat tuotteitamme, joille tarjoamme myös tukkuhinnat.


Tule tutustumaan monipuoliseen
tuotevalikoimaamme --->
(Ulkoiluvaatteita ja -tarvikkeita retkeilyyn)

Valikoimissamme on vaikeasti löydettäviä erikoistuoteita, kuten laadukasta fleeceä, tuulenpitäviä kankaita, vedenpitäviä-hengittäviä materiaaleja, vettähylkiviä vetoketjuja ja teknisiä vaatekaavoja.

Shelby myös valmistaa omaa Extremely Custom -mallistoa retkeily-vaatteita ja -tarvikkeita, tehtynä käsin suomessa mittatilauksena. Kysy myös suunnittelu- ja räätälöinti-palveluamme. Meiltä löytyy myös valikoima laadukkaita kiipeilytossuja ja -tarvikkeita. Mitä et retkeilyyn löydä muualta, kysy sitä meiltä!


Löydät
sivuiltamme myös paljon tee-se-itse-tietoutta, ohjeita, ilmaisia kaavoja, keskustelufoorumin ja linkkejä. Jos et löydä hakemaasi tietoa, kirjoita meille sähköpostia tai laita kysymyksesi keskustelufoorumille. Kommentit ja palaute ovat tervetulleita, niiden pohjalta kehitämme valikoimaamme ja parannamme www -sivujamme! Lisää tietoa yrityksestämme --->

Yhteystiedot:

Shelby Oy
Merikoskenkatu 3
90500 Oulu [
KARTTA]
Puhelin: 044-0166976
s-posti: info(AT)shelby.fi
Avoinna ma-oe 12-18

Tästä pääset tutustumaan Shelbyn laajaan tuotevalikoimaan.

Sivun alkuun