Luonnossa.net -palvelun esittely
Luonnossa.net on retkeily-, metsästys-, kalastus-, veneily-, metsänhoito- sekä hyötykasvit alan kattava verkkolehti. Tavoitteenamme on innostaa ja kannustaa suomalaisia luonnossa liikkumisen ja harrastamisen pariin. Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön sekä yhteistyöhön alan asiantuntijoiden kanssa. Luonnossa.net -palvelun jäsenet pyrkivät kukin omalla panoksellaan viemään eteenpäin suomalaista eräperinnettä.

Luonnossa.net on asiallinen ja asioista kiihkottomasti tiedottava sivusto. Suuren kuukausittaisen kävijämäärän vuoksi useat yritykset haluavat olla mukana verkkopalvelumme kehittämisessä. Olemme olleet yhteistyössä yli 40 suomalaisen yrityksen, useiden kymmenien luontovalokuvaajien sekä yksittäisten henkilöiden kanssa.

Mainosta sivustolla
Voit mainostaa sivustolla Google AdWords -palvelun kautta joko tekstipohjaisella tai graafisella (banneri) mainoksella. Mainokset näytetään AdWords-palvelun ehtojen mukaan. Alkuun pääset jo noin viidellä eurolla ja voit määrittää etukäteen kuinka paljon rahaa haluat käyttää. Google -mainokset on sijoitettu artikkelin alkuun sekä sen oikealle puolelle. Voit valita sopivimman paikan mainoksellesi.

Yhteistyö yritysten kanssa
Luonnossa.net -palvelun yhteistyökumppanit tuottavat usein verkkopalveluumme uusia ja ajankohtaisia artikkeleita. Yrityksille valmistetaan myös omat yritysesittelysivut, joilla yritys sekä yrityksen tuotteet esitellään. Yhteistyökumppaneiden logot sijoitetaan Luonnossa.net -verkoston etusivuille. Logoja klikkaamalla sivujemme lukijat pääsevät tutustumaan tarkemmin yrityksiin sekä heidän tuotteisiinsa.

Yritysten ja tuotteiden näkyminen palvelumme sivuilla saattaa ensisilmäykseltä antaa sellaisen käsityksen, että kyse olisi kaupallisesta sivustosta. Yhtenä pääperiaatteistamme kuitenkin on, ettei raha vaihda omistajaa yhteistyökuvioissa. Sama periaate toimii myös artikkeleiden kirjoittamisessa sekä kuvamateriaalin käytössä. Luonnossa.net -palvelussa ei ole myöskään yhtään henkilöä, jolle maksettaisiin palkkaa.

Emme ole siis yritys, emmekä myöskään yhdistys. Luonnossa.net -palvelun artikkelinkirjoittajina tomiii useat kymmenet yksityiset henkilöt, jotka ovat verkkopalvelumme eri osa-alueiden asiantuntijoita. Yhdessä saamme luotua palvelun, jonka artikkeleista mahdollisimman moni pääsee nauttimaan ilmaiseksi. Lisätietoja verkkopalvelumme sisällöntuottajista --->

Nykyaika ja Internet mahdollistaa tällaisten verkkopalveluiden toiminnan. Luonnossa.net -palvelua eteenpäin vieviä henkilöitä löytyy siis ympäri Suomea, emmekä tarvitse mitään fyysisiä toimitiloja. Aina löytyy uusia tahoja tai henkilöitä, jotka ovat valmiita jakamaan omaa osaamistaan Luonnossa.net -palvelun kautta ja näin homma menee eteenpäin.

Pyrimme tarjoamaan kohderyhmällemme sellaisia Internet-palveluja, jotka heitä oikeasti kiinnostavat. Saamme lukijoiltamme paljon rakentavaa palautetta sekä pyyntöjä erilaisten artikkeleiden kirjoittamisesta. Lähivuosina pyrimme edelleen panostamaan artikkeliyhteistyöhön eri asiantuntijoiden kanssa.

Palvelustamme on tullut vuosien varrella yksi luonnossa liikkujien suosituimmista kohtaamispaikoista. Lukijamme pitävät palveluamme monipuolisena, laadukkaana ja itselleen läheisenä. Uskomme vahvasti Luonnossa.net -palvelun tulevaisuuteen ja siihen, että toiminnallamme on hyviä vaikutuksia.

Päivitykset -sivuilta löydät uusimmat artikkelit. Lue lisää --->

Luonnossa.net -tiimi.

Etusivulle | Sivun alkuun | Foorumiin