Kanootit ja kajakit

Vaellus- ja retkeilyreitit, vinkit, kohteet, välineet, kilpailut...

Valvojat: remington870, Tuisku, sorsastaja, Hylsysoppa, CZ 527 Lux, Torgoth, Hankipoika

Kanootit ja kajakit

Kirjoittaja SiteAdmin päivämäärä To Kesä 12, 2008 12:50 pm

Keskustelua kanooteista ja kajakeista. Minkämerkkisen tai tyyppisen omistat? Oletko hankkinut siihen pientä moottoria? Minkälaisia reissuja yleensä teet kesällä?

Luonnossa.net -tiimi
Käyttäjän avatar
SiteAdmin
Site Admin
 
Viestit: 843
Liittynyt: Ti Kesä 27, 2006 10:59 am

Re: Kanootit ja kajakit

Kirjoittaja Express magnum päivämäärä To Heinä 01, 2010 10:13 am

Itellä on yli 25 vuotta vanha kanootti, merkkiä en tiedä, mutta on tosi hyvä! Kestänyt kosket ilman suurempia vaurioita sillon joskus kun vanhemmat retkeilivät. Retkiä tulee tehtyy lähes joka päivä, yleensä kalassa, on siinä hommassa mainio vehe . Nyt on 2kk putkeen joka päivä vähintään 10km lenkki, kun se on niin mukavaa.
Moottoria en ole laittanut, pärjää ilmankin. Muita varusteita on 2 veden pitävää tynnyriä. Isompi ja pienempi, pienempää mukaan aina päivän retkille, isoa ja pientä aina jos mennään jonnekkin saareen yöksi tjs.
Niin ja kanootti on kaksikko.

Sitten on myös vanha kajaakki, tosin ei ole kunnossa ja ei sillä tule itse tehtyä oikein mitään
Kuuluisia viimeisiä sanoja: "Oletko aivan varma, että emo karhu ei ole lähellä?" "joo."
Express magnum
Vakituinen kirjoittaja
 
Viestit: 75
Liittynyt: La Elo 01, 2009 10:11 am

Re: Kanootit ja kajakit

Kirjoittaja Express magnum päivämäärä Ma Helmi 21, 2011 8:09 pm

Ruvennu ikävästi polttelemaan toi melonta, vaan on kevät vielä kaukana Tälle vuodelle jos hommaisi uuden kanootin, sellainen, mikä soveltuu kaikkiin vesistöihin hyvin, jokiin, koskiin, lampiin ja suuriin järviin. Kaksikkona, kaikilla ominaisuuksilla mitä sopivaan rahaan saa. Tynnyrin paikat, rinkoille tilaa, haulikolle, virvelille ym. Sellainen, millä pääsisi tosi matalalla, vaikka olisi 2 melojaa ja kaikki tavarat. Tuo nykyinen vanhus menee tosi matalassa. Ja sopivan kevyt, siirtelyyn. Valmiiksi vaikka vihreä, ei myöskääm keikkuisi paljoa. Helppo kääntää nopeasti ja mitä muuta tärkeää ominaisuutta.

Näillä näkymin olen suunnitellut 5-7 päivän pituista retkeä järvelle kesällä. Yksin, ellei joku tuttu tuppaudu mukaan. Näillä näkymin menossa alueille, missä en ole ennen käynyt, alueella on paljon saaria, samankokoisia. Luulis jostain kalaa löytyvän ja leiriytymispaikkoja. Asiaan lähempänä -->
Kuuluisia viimeisiä sanoja: "Oletko aivan varma, että emo karhu ei ole lähellä?" "joo."
Express magnum
Vakituinen kirjoittaja
 
Viestit: 75
Liittynyt: La Elo 01, 2009 10:11 am

Re: Kanootit ja kajakit

Kirjoittaja Vesa päivämäärä To Kesä 23, 2011 3:25 pm

Mites Express magnumin kanoottihommat on edistyny? Tuliko hommattua uutta kanoottia vai vieläkö vanhalla mennään? Onko pidempi reissu vielä suunnitelmissa vai peräti jo tehty?

Itteäkin hiukan kiinnostais kanootin hankinta, mutta ei budjetillisista syistä ole nyt oikeen mahdollista kun .308 tuli juuri hankittua. Itellä kantootti tulis sekä metsästys että vaellus/retkeily käyttöön. Kanootti olis myös siitä kätevä, että sitä olisi venettä helpompi kuljetella eri vesistöjen välillä.
"Ihmisellä on tässä avaruuvessa kusiaisen valtuuvet." -Veikko Huovinen
Vesa
Aika Tekijä
 
Viestit: 56
Liittynyt: To Heinä 09, 2009 9:08 am


Paluu Kaikkea retkeilystä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Alexa [Bot] ja 0 vierailijaa