Kuvien lähettäminen keskustelufoorumille ja käyttöoikeus

Lue tämä, jotta osaat toimia foorumilla!

Valvojat: k.jooseppi, JoneK

Kuvien lähettäminen keskustelufoorumille ja käyttöoikeus

Kirjoittaja SiteAdmin päivämäärä Ma Elo 10, 2009 7:08 am

Lähettämällä kuvia foorumin käyttäjä antaa samalla suostumuksensa niiden hyödyntämiseen verkkolehtemme sivuilla. Kuvien käytön yhteydessä mainitsemme aina kuvan lähettäjän nimimerkin tai oikean nimen, mikäli näin toivotaan. Tästä aiheesta on kirjoitettu muuallakin Netiketissä, mutta koska jahtikausi on nyt alkanut kyyhkyjahdin merkeissä, päätimme nostaa asian esiin uudelleen.

Uusien kuvien kautta pystymme toteuttamaan enemmän metsästys-, kalastus- sekä retkeilyaiheisia artikkeleita. Kuvia käytetään ainoastaan verkkolehtemme sivuilla. Lähettämällä jahtikuvia meille olet samalla tukemassa ilmaispalvelumme kasvua ja pääset nauttimaan uusista artikkeleista. Koska kyse on talkoohengellä toimivasta verkkolehdestä, emme voi maksaa kuvamateriaalista. Tämän vuoksi uusi kuvamateriaali on enemmän kuin tervetullutta. Kuvia voi lähettää meille myös sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

Haluamme myös korostaa, että keskustelufoorumissamme olevaa kuvamateriaalia ei saa käyttää muilla www-sivuilla ilman kuvanottajan antamaa lupaa. Kuitenkin foorumimme käyttäjäsääntöjen mukaan verkkolehtemme saa käyttää meille lähetettyä kuvamateriaalia. Muista mainita sähköpostissa tieto siitä, että haluatko artikkelin yhteyteen nimesi vai foorumilla käyttämäsi nimimerkin. Myös lyhyt kuvaus kuvasta tai kuvista on tervetullut lisä!

Luonnossa -verkkolehden tiimi
Käyttäjän avatar
SiteAdmin
Site Admin
 
Viestit: 843
Liittynyt: Ti Kesä 27, 2006 10:59 am

Paluu Netiketti, ohjeet ja päivitykset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Alexa [Bot] ja 0 vierailijaa