Luonnossa.net -palvelu Foorumin päävalikko
 Ohje   Haku   Käyttäjälista   Käyttäjäryhmät   Rekisteröidy   Käyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisään 
Ohjeet kirjoittamiseen

 
Tämä foorumi on lukittu, et voi kirjoittaa uusia viestejä, vastata vanhoihin tai muokata viestejä   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia    Luonnossa.net -palvelu Foorumin päävalikko -> Netiketti, ohjeet ja päivitykset
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  

Kirjoittaja

Viesti

SiteAdmin
Site Admin


Liittynyt: 27 Kes 2006
Viestejä: 571

LähetäLähetetty: To Kes 29, 2006 12:30 pm    Viestin aihe: Ohjeet kirjoittamiseen

Vastaa lainaamalla viestiä


Elikkä kerrataampa vielä....

- Kukin vastaa itse omasta tekstistään ja jokainen kirjoittaja esittää omia mielipiteitään EI palstan ylläpitäjän. Ylläpito ei lähde ottamaan kantaa kiistanalaisiin asioihin, eikä asetu "kenenkään puolelle" muuten kuin valitsemallaan tavalla.

- Muista kirjoittaa oikeaan keskustelunaiheeseen ja laita viestiisi otsikko, josta sen aihe käy ilmi selvästi. Sitten sen löytävät kaikki helposti ja saat varmemmin kommentteja ajatuksiisi.

- Muista perustella mielipiteesi ja anna muidenkin mielipiteille arvo. Eri mieltä saa olla ja väärässäkin saa olla, mutta henkilökohtaisuuksia ei hyväksytä. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä.

- Ennen kuin vastaat viestiin, on syytä lukea se ajatuksen kanssa läpi. Jos sinusta tuntuu että viesti saa mielesi kuohumaan, niin kannattaa miettiä vastatako ollenkaan? Maltti on valttia! Häiriköinti katoaa parhaiten vaikenemalla. Ylläpidolla on rajoittamaton oikeus siirtää tai poistaa kokonaan viestejä. Jos joku viesti loukkaa sinua, voit ilmoittaa siitä ylläpidolle, niin arvioimme tilanteen ja mahdollisesti poistamme viestin foorumista. Sananvapautta ei ole oikeus parjata nimimerkin suojasta.

- On viisasta pysyä aiheessa. Luonnossa.net-palvelun sivut ovat sitä mieltä että kalastus ja metsästys harrastuksena on oikeutettua. Tästä aiheesta käytäviä mielipidesotia ei siis tulla sallimaan. Myöskään metsästyksenvastaisten tahojen, sivustojen jne. "markkinointia"ei sallita. Tämä ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta käydä ASIALLISTA keskustelua esimerkiksi metsästystavoista ja luonnonsuojelusta. Syytöksiä ja herjauksia ei sallita tällä foorumilla.

- Isoilla kirjaimilla kirjoittaminen vastaa HUUTAMISTA! Käytä sitä siis harkitusti. Parempi vaihtoehto on opetella keskustelualueen muotoilukomennot ja käyttää niitä. Ohjelmaversio sallii toistaiseksi nk. allekirjoitukset. Luonnossa.net-palvelun keskustelufoorumin ylläpidolla on oikeus puuttua epäasiallisina pitämiinsä allekirjoituksiin ja käyttäjätunnuksiin.

Ystävällisin terveisin,
Site Admin

Takaisin alkuun

Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti

Näytä edelliset viestit:   
Tämä foorumi on lukittu, et voi kirjoittaa uusia viestejä, vastata vanhoihin tai muokata viestejä   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia    Luonnossa.net -palvelu Foorumin päävalikko -> Netiketti, ohjeet ja päivitykset Kaikki ajat ovat GMT + 5 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Etusivu Eräretkeily Metsastaminen Kalastaminen Saaliskaloja Päivitykset Galleria PalautePowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com

SoftGreen 1.1 phpBB theme by DaTutorials.com
Copyright © DaTutorials 2005