Päivitykset
Safe Canoe
Kivikangas
Eräkettu
Pro Shop
ParatronicUpo on suomalaisten parhaiten tuntema kodinkonemerkki. Haastatellut kertovat mielipiteenään, että tärkeimpiä Upoon liitettäviä mielikuvia ovat luotettavuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys. Upon menestyksen taustalla ovat vahva markkinointi, innokas ja tehokas myynti sekä luovat ratkaisut menneinä vuosikymmeninä ja tänään.

Upo Oy perustettiin vuonna 1938 Lahdessa valmistamaan putkisänkyjä. Jo seuraavana vuonna tehtaanjohtaja Arvi Tammivuori pani Amerikan-matkansa innoittamana alulle jääkaapin ja sähkölieden suunnittelun. Ensimmäinen sähköistetty Upo-kodinkone oli kuitenkin sähkösilitysrauta, joka otettiin sarjatuotantoon vuonna 1941. Toden teolla kodinkoneiden valmistus aloitettiin vasta 1950-luvun alussa, kun sota-ajan pulasta oli päästy eroon. Ensimmäiset jääkaapit valmistuivat Upon tehtaalta joulukuussa 1952. Pulsaattoripesukoneiden valmistus alkoi 1953, ja Upo-liedet näkivät päivänvalon 1957.

1960-luku oli markkinoinnin kulta-aikaa. 1970-luvun lopulla markkinoille tulivat myös Upon astianpesukoneet, "Lahtiskat", jotka yleistyivät nopeasti.

1983 Lahdessa käynnistyi uusi pesukonetehdas, ja Ruotsin Varasta hankittiin astianpesukoneita ja pesukoneita valmistava tehdas. Vuonna 2000 Upo Kodinkoneet liittyi yrityskaupan myötä italialaiseen Antonio Merloni -konserniin, mikä toi mukanaan uusia mahdollisuuksia ja entistä laajempia kodinkonemallistoja. Viime vuosina Upon pohjoismaiseen valmistukseen on myös investoitu voimakkaasti: ensin Ruotsin Varassa sijaitsevaan pesukone- ja astianpesukonetehtaaseen ja tänä vuonna Lahden liesitehtaaseen.

UPO on markkinajohtaja päältätäytettävissä pesukoneissa ja liesissä. Myös muut tuoteryhmämme ovat suomalaisten suuressa suosiossa. Puolueettomat asiantuntijaraadit ovat vuosien saatossa valinneet kerta toisensa jälkeen UPO:n testivoittajaksi. Upon suosio perustuu kestävyyteen, turvallisuuteen, luotettavaan laatuun, nykyaikaiseen muotoiluun ja hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Tuotevalikoimamme on nyt laajempi ja mielenkiintoisempi kuin koskaan. Tervetuloa tutustumaan sivuillemme.

Seuraava sivu

 


Sivut on päivitetty 14.05.2003
Copyright © 2001-2003 Luonnossa.net