Netville Oy

Netville - IT-KAUPPAKESKUS

Laaja tuotevalikoima
Toimitusohjelmamme kattaa nykyisellään 250 valmistajaa, ja 31.000 tuotenimikettä. Siksi järjestelmän sisältö on jatkuvan ylläpidon sekä muutosten alla.

CELSIUSH 230/PM 750 1GB 120GB 15.1'' XPPRO

Uskomattoman tehokas ja laadukas kannettava tietokone. Ihmiselle, joka tahtoo vain parasta. Fujitsu-Siemensin parhaimpia malleja!
Tilaa-->

Canon 8 x 25 IS
Olipa kohteesi mikä tahansa - ratkaiseva maalilaukaus tai unohtumaton luontonäkymä - näet sen yksityiskohtaisen tarkasti kun katsot sitä Canon-kiikareilla. Tämä malli sopii niin intohimoiselle penkkiurheilijalle kuin myös hartaalle luontoihmiselle.
Tilaa-->

TomTom GO 910
on autonavigaattori kaikilla herkuilla yhdessä paketissa ja heti valmis käyttöönotettavaksi. Siinä on helppokäyttöinen monesti palkittu käyttöliittymä, nopea reitin suunnittelu, 3D-opastus ja suomenkielinen ääniopastus ja nopea reitin uudelleenlaskenta.
Tilaa-->

Logitech Quickcam Express
Erittäin pienikokoinen ja laadukas web-kamera sylimikroille. Laajan näkymän ja sisäänrakennetun kaiunsuodattavan mikrofonin ansiosta keskusteluun voi osallistua useampi henkilö samaan aikaan. Kätevällä valokuvanäppäimellä voit ottaa kahden megapikselin valokuvia.
Tilaa-->Yksityisyyden suoja
IT-kauppakeskus ja Netville Oy noudattavat suojaperiaatetta, jonka mukaan asiakkaiden yteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Takuu
Kaikilla tuotteilla on sen valmistajan sekä maahantuojan tarjoama tuki ja takuu.

Yhteystiedot:

Netville Oy
Leppäviita 9 B
02600 Espoo
[email protected]
http://www.it-kauppakeskus.fi

Tästä pääset tutustumaan Netvillen laajaan tuotevalikoimaan.

Sivun alkuun