Artikkelin kirjoittaminen
Luonnossa.net-palvelu on loistava paikka kokeilla omia kirjoittamistaitoja. Lukijat kirjoittavat -osioon voi kuka tahansa lähettää eräaiheisen tarinansa ja siihen liittyvää kuvamateriaalia. Näin saat juttusi suuren lukijamäärämme ihailtavaksi.

Palvelumme tarkoituksena on innostaa suomalaisia nuoria liikkumaan ja harrastamaan enemmän luonnossa. Tarjoamme nyt sinulle mahdollisuutta olla mukana tässä toiminnassa. Luonnossa.net -palvelun muihin osioihin kirjoittavat eri lajien aktiiviharrastajat tai alan ammattilaiset. Lukijat kirjoittavat -osio on siis perustettu siksi, että myös tavalliset harrastajat voivat saada juttunsa julkaistuksi.

Jokainen luonnossaliikkuja voi siis kertoa oman retkikertomuksensa omalla persoonallisella tyylillään. Kirjoitus voi olla myös artikkeli harrastuksesta, josta sinulla on paljon kokemusta tai joku muu luontoon liittyvästä aihe. Toki myös kokeneemmat artikkelin kirjoittajat sekä alan ammattilaiset voivat kirjoittaa tähän osioon.

Olisi hienoa saada sinut Luonnossa.net -palvelun artikkelin kirjoittajaksi. Kun kokeneet luonnossa liikkujat jakavat kokemuksiaan ja tietämystään, niin nuorimmatkin pääsevät oppimaan niitä taitoja, joita luonnossa selviytymiseen tarvitaan.
Ehdota oman artikkelisi aihetta meille --->

Kuinka toimin?
Valmiin artikkelin voi lähettää Luonnossa.net -palvelun tiimille suoraan sähköpostitse. Usein kannattaa olla yhteydessä meihin jo ennen kuin aloittaa artikkelin kirjoittamisen. Näin voimme yhdessä miettiä ja suunnitella artikkelin toteuttamista. Kysy lisää sähköpostitse!

Luonnossa.net-palveluun lähetetyt artikkelit jäävät pysyvästi palvelumme sivuille. Artikkelin ja kuvien lähettäminen meille sähköpostitse tarkoittaa, että olet antamassa niiden julkaisuluvan ja saamme käyttää materiaalia palvelumme sisällä. Muista myös, että Luonnossa.net -palvelun osoite voi jossain vaiheessa muuttua .com tai .fi -loppuiseksi. Palvelu on kuitenkin täysin sama ja meillä on oikeus käyttää lähettämääsi materiaalia myös näillä sivuilla.

Artikkelin loppuun laitetaan Copyright-merkintä kirjoittajan sekä kuvien ottajan nimiin. Samassa yhteydessä voit myös kertoa tarkemmin omasta aktiivisuudestasi kyseisen harrastuksen parissa. Artikkeli esitellään myös Päivitykset -osiossa.

Muista, että Luonnossa.net -palvelua viedään eteenpäin talkoohengellä, eikä ilmaispalvelullamme ole palkattuja henkilöitä. Meillekin joskus sattuu inhimillisiä virheitä, jotka pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Mikäli joskus huomaat jonkun puutteen artikkelisi taikka kuviesi osalta, niin lähetä meille asiallinen muutospyyntö sähköpostitse, niin toimimme mahdollisimman ripeästi ja korjaamme asian.

Yhteydenotot sähköpostitse:
[email protected].

Keskustele artikkelin aiheesta muiden kanssa --->

Copyright © Luonnossa.net. All rights reserved.

 
Etusivulle | Sivun alkuun | Foorumiin