Päivitykset
Kivikangas
Eräkettu
Pro Shop
Paratronic

Himangan muovityö Oy
Vuonna 1995 Heimo Heikkilä aloitti Safe Canoen eli turvakanootin suunnittelun. Hänen päämääränään oli suunnitella rakenne, joka mahdollistaa turvallisen vesillä liikkumisen, mahdollisuuden liikkumiseen matalissa vesissä sekä hyvät melontaominaisuudet. Suunnittelun tuloksena syntyi Safe Canoe, jossa nerokkaalla tavalla yhdistyvät perinteisen kanootin hyvät ominaisuudet sekä soutuveneen ominaisuudet.


Safe Canoen käyttömahdollisuudet ovat todella monipuoliset, soveltuen: eräretkeilyyn, kalastukseen, metsästykseen, perheretkiin, rantamökkikäyttöön sekä koskenlaskuun. Safe Canoen tärkein ominaisuus metsästyksessä on tukevuus, jonka ansiosta ampuminen on turvallista jopa seisten, ja koiran on helppo kavuta takaisin kanoottiin jahdin aikana. Lisäksi matala uintisyvyys mahdollistaa liikkumisen myös matalissa vesisssäNegatiivisen kölin ansiosta Safe Canoe ui erittäin matalassa vedessä, jopa alle 10 cm:ssä. Se on uppoamaton ja kantaa täydessä vesilastissa jopa kahden henkilön kuorman. Erittäin vakaa soutaa ja meloa, soveltuen turvallisuutensa takia hyvin esimerkiksi lasten rantaleikkeihin. Helppo liikuttaa ja kantaa jopa yksin. Safe Canoen kuljettaminen vesistöltä toiseen onnistuu helposti henkilöauton katolla, taakkatelineellä.

Erä-lehti valitsi Safe Canoen Testivoittajaksi sen monikäyttöisyyden, turvallisuuden sekä kuljetettavuuden ansiosta. Erä-lehden arvostelussa kiitettiin erityisesti kanootin vakautta, keveyttä ja kannettavuutta, helppoa tyhjennettävyyttä, sisään kiivettävyyttä myös vedestä, ampumisen turvallisuutta jopa seisten, koiran liikkumismahdollisuutta jahdissa, kulkua matalassa vedessä, melottavuutta, soudettavuutta sekä ajoa moottorilla.


Tässä vielä Erä-lehden suositus: "Safe Canoen pohjan muotoilu on omaa luokkaansa. Testiryhmällä oli jopa haastetta saada kanootti nurin. Helppo kuljettaa kattotelineellä ja kevyt kantaa pitempiäkin matkoja. Soveltuu parhaiten metsästyskäyttöön väljillä kaislikkovesillä. Selkeä testivoittaja tässä porukassa monikäyttöisyytensä, turvallisuutensa ja kuljetettavuutensa ansiosta."

Tekniset ominaisuudet:
Suunnittelu: Himangan Muovityö / Heimo Heikkilä
Materiaali käsin laminoitu lujitemuovi
Kaksoiskuorirakenne
Pituus n. 420 cm leveys n. 110 cm
Paino n. 50 kg varustetasosta riippuen
Max. perämoottoriteho 4 hv
Uintisyvyys ilman kuormaa n. 3cm
Kantavuus: max. 600 kg

Yhteystiedot:
Sepänmäentie, 68100 HIMANKA
Puh: 06 - 875 959, Fax: 06 - 875 958
Yhteyshenkilö: toimitusjohtaja Heimo Heikkilä
Matkapuhelin: 0500 - 687 822
E-mail:
[email protected]

Safe Canoen voit tilata kätevästi Himangan muovityö Oy:n kotisivuilta.

Jälleenmyyjät:

Myyjä
                          Paikkakunta            Puhelin
Nautilus Oy                   Oulu                         08 - 371 485
Kaupparaate Oy            Joensuu                    013 - 285 240

Seuraava sivu

 


Sivut on päivitetty 14.05.2003
Copyright © 2001-2003 Luonnossa.net