Wolf -jahtiasu

Luonnossa.net -tiimin testauksessa
Useiden jahtiasuvertailujen moninkertainen testivoittaja osoitti tällekin testiryhmälle juuri ne ominaisuudet, joita hyvästä metsästysasusteesta tulee etsiä. Tyylikkyys, hengittävyys js onnistuneet materiaalivalinnat ovat Wolf -asusteen valttia.

Sastan jokainen testissä ollut asukokonaisuus sai kiitosta, mm. toimivista yksityiskohdista, hihojen ja lahkeiden jämäkästä tarrakiristysmenetelmästä sekä hengittävyydestä. Myös Wolf -jahtiasusta löytyivät kaikki nämä tärkeät ominaisuudet.

Tämä usean metsästäjän hyväksi havaitsema klassikko sai testitiimimme keskuudessa nopeasti parhaimman jahtiasun maineen. Ennakko-odotukset Wolf -asusta olivat suuret jo ennen testitiimimme suorittamaa testausta. Erot metsästysasujen välillä eivät kuitenkaan olleet niin suuria kuin, mitä olimme ennalta arvelleet.

Sastan kaikkien takkien alaosassa on “lumilukko” estämässä irtolumen pääsyn sisään lumessa rämpiessä. Myös kaula-alueen suojaus on hoidettu testissämme esitellyissä takeissa loistavasti. Takit pitävät kylmän tunteen pois tehokkaasti. Erityisesti takkien kohtuullinen hinta ansaitsee kiitosta. Takkeihin saa myös ostettua erikseen erinomaisen hupun.

Materiaalit
Päällisenä on käytetty äänetöntä ja pehmeätä pes-mikrokangasta. Takissa on lämpö- tai verkkovuori sekä erillinen kiikaritasku. Hartioilla on keinonahkavahvikkeet. Pukuun kuuluvat Fenno- tai Fenno Thermo -housut. Materiaaleina on käytetty 100 % pes-mikro -kangasta, Gore-Tex Z-liner -materiaalia sekä verkko- tai tekninen kevytvanuvuorta. Koot ovat XS-XXL. Takin saa vihreillä taikka vaaleanruskeilla vahvikkeilla.

Gore-Tex Z-liner on täysin veden- ja tuulenpitävä, mutta hengittävä materiaali. Gore-Tex Z-lineria käytetään vapaasti päällysmateriaalin ja vuorin välissä. Vaatteissa on myös teipatut ommelsaumat.

Pesuohje
Gore-Tex -vaatetta pestäessä ei tule käyttää huuhteluainetta, sillä se tukkii materiaalin huokoset. Käännä tuote aina nurinpäin pesun ajaksi.

Testitiimin suositus
Wolf on tyylikäs, kestävä ja lähes äänetön asukokonaisuus, jonka kanssa on mukava lähteä metsälle säästä riippumatta. Wolf-asuste sai myös paljon kiitosta luontoon parhaiten sopivista värivalinnoista sekä erillisestä kiikaritaskusta. Wolf-jahtiasu on vaativan metsästäjän valinta.