Suuntosports.com

Suuntosports.com on urheilijoiden kohtaamispaikka, jossa urheilijat voivat jakaa tietoja sekä vinkkejä harrastuksestaan lajitovereilleen ympäri maailmaa. Käyttäjät voivat myös ladata tietojaan internettiin Suunto Activity Manager –ohjelmistosta.

Näin käyttäjät voivat verrata omia harjoittelutietojaan sekä suorituskykyään toisten käyttäjien tietoihin. Tuloksia analysoimalla voit seurata ja parantaa entisestään omaa suoritustasi.


Rekisteröityminen
Rekisteröidyttyäsi voit käyttää kaikkia
suuntosports.com:in tarjoamia palveluja ja osallistua foorumeissa käytäviin keskusteluihin. Voit kirjautua sisään myös vieraana, vaikka et vielä omistaisikaan Suunto-laitetta. Näin pääset tutustumaan sivuihin ja lukemaan sen tarjoamaa tietoutta.

Suuntosports.com sisältää kolme eri aihekokonaisuutta, joissa puolestaan on useita eri toimintoja: My Suunto (henkilökohtaiset tietosi), Communities (voit perustaa oman yhteisön tai liittyä jo olemassa oleviin), Sports Forums (lajikohtaiset uutiset ja keskusteluryhmät). Aluksi voi olla viisainta tutustua sivuston käyttöohjeisiin, jonka löydät help-kohdasta.

--------
Lähde: Suunto X6HR Ohjekirja