Arma Fennica

Arma Fennica Oy on yhtiö, joka on erikoistunut kustantamaan metsästykseen, kalastukseen, aseisiin, puukkoihin ja jousiin liittyvää tietokirjallisuutta sekä eräkirjoja.

Puukkokäsikirja
Kirjassa on esitetty vanhoja ja uusia suomalaisia puukkomalleja ja puukon sekä tupen valmistus. Kirjassa on myös esitetty havainnollisesti erilaisten puukon terissä käytettyjen terästen ominaisuudet. Kirjassa on yhteensä 106 sivua.

Hinta (ovh): 29.00 €

Tilaaminen:
Arma Fennica Oy

Metsästäjän Asekirja
Kirja on jokaisen metsästystä tai ammuntaa harrastavan peruskirja. Kirja sisältää runsaasti tietoa ase- ja ampumatekniikasta: haulikoista, haulipanoksen käyttäytymisestä, haulikkoammunnasta, luodikoista, luodikon patruunoista, luodikon kohdistamisesta sekä luodikkoammunnasta. 208 sivua, runsas kuvitus.

Hinta (ovh): 29.00 €

Tilaaminen:
Arma Fennica Oy

Suuri Perhokalastuskirja
Kirjassa on kiinnitetty erityistä huomiota havainnolliseen kuvitukseen ja siinä esitellään perhokalastuksen kaikki alueet historiasta välineisiin, hyönteisiin, kalastustekniikkaan, perhon heiton tekniikkaan sekä perhon rakenteeseen ja sidontatekniikkaan. Kirjassa 208 sivua, yli 400 piirroskuvaa ja havainnolliset värikuvat 272 perhosta. Kirja on ERINOMAINEN LAHJA kaikille tästä hienosta harrastuksesta kiinnostuneille.

Hinta (ovh): 39.00 €

Tilaaminen:
Arma Fennica Oy
 

Uistinkalastus ja sata ottiuistinta
Uistinkalastus ja sata ottiuistinta on suurikokoinen, värikäs ja monipuolinen uistinkalastuksen ohje- ja käsikirja, jossa on perustiedot uistimista, uistimien valmistuksesta, uisteluvälineistä, uisteluveneistä ja -varusteista. Kirjaan on koottu myös kertomukset sadan uistimen käytöstä tositilanteissa, eli kuinka niillä on kalastettu ja kuinka saatu kalaa. Kirjan koko on 215x280 ja siinä on 224 sivua ja yli 200 nelivärikuvaa sekä havainnollista piirroskuvitusta.

Hinta (ovh): 39.00 €

Tilaaminen:
Arma Fennica Oy

 

Suuri Pilkkikirja
Monipuolinen ja kattava pilkkikalastuksen käsikirja. Suomalaiset pilkkimallit, pilkkivavat, pilkkikalastuksen eri tekniikat, syötit ja lisävarusteet. Runsaasti vinkkejä eri kalalajien kalastukseen. Hyvä lahjakirja kokeneellekin pilkkikalastajalle Kirjan koko on B5, 200 sivua.

Hinta (ovh): 29.00 €

Tilaaminen:
Arma Fennica OyHuom! Jos käytät tilisiirtoa, tilaus toimitetaan postitse 3:n euron alennuksella. Postiennakolla tilattaessa lähetys toimitetaan kirjan ohjehinnalla.

Arma Fennica Oy
PL 79
40321 Jyväskylä
Puhelin : (014) 282879
Fax : (014) 282879
E-mail:
[email protected]

Tästä pääset suoraan Arma Fennica Oy:n kotisivuille

Sivun alkuun