Haminan Kangaspörssi aloitti toimintansa Haminassa vuonna 1986. Erikoiskankaista lähti ajatus kankaiden jatkojalostukseen ja kehitystyön tuloksena syntyi mm. Lämpöväliasu lempinimeltään Nalle-Puku. Nalle-Pukua käytetään Puolustusvoimien suojavaatteena talvioloissa. Lisäksi yrityksen valmistukseen kuuluvat Pile-takit ja liivit sekä vuorelliset Fleece-takit ja liivit.

Tuotteet ovat taatusti kotimaisia laatutuotteita. Niitä markkinoidaan erilaisilla messuilla, postimyynnillä ja suurissa yleisötapahtumissa. Vuonna 1999 tuotevalikoimaa lisättiin Te-Se-Ma Neuleen erittäin laadukkkaat erikoissukat, joita myös Puolustusvoimat käyttävät.

NALLE-PUKU on huippulaatuinen eränkävijän lämpöväliasu.

Takissa ja housussa käytännöllinen leikkaus, peukalolukot ja pidennetty takahelma.

Housu korotetulla vyötäröllä. Valmistus- materiaalina on käytetty Polyamidi 80% ja Polyesteri 20%.

Kestää kulutusta, kuivuu nopeasti, ei kutistu, on erittäin lämmin ja hengittävä. Materiaali siirtää kosteutta ulospäin Konepesu 40°C.

Puolustusvoimien käyttämä malli ja materiaali.Villafroteesukka on käytössä Puolustus Voimien erikoisjoukoilla. Tämä sukka on suunniteltu erittäin kylmiin olosuhteisiin. Napakka neulos pitää sukan hyvin ryhdissään. Kestävä ja mukava kotimainen laatusukka. Materiaalina 80% villaa ja 20%polymidia.

Metsästäjänsukka jaetaan jokaiselle sotilaalle talvisukaksi. Tunnetaan myös nimellä saapassukka. Se on lämmin ja erittäin kestävä sukka, jonka pohjaosa on villafroteeta. Materiaalina 75% villaa ja 25% polymidia.

Vaellussukka on tehty erittäin ilmavasta materiaalista 40% villaa, 20% polymidia ja 40% polyakryylia, joka ei kastu läpimäräksi kovankaan suorituksen aikana.

Varsikenkä-/urheilusukka toimii Puollustusvoimien käyttösukkana. Materiaalina 80% puuvillaa, 15% polymidia, 5% lycraa.

Sukkien kokoa valitessa on syytä muistaa, että sukka kutistuu 10% ensimmäisessä pesussa. Tämä on kuitenkin otettu huomioon numeroinnissa. Kaikki sukat voidaan pestä pesukoneessa 60 asteessa.

Valmistus ja myynti: Haminan Kangaspörssi KY
Rita Lahtinen Väkäkuja 7, 49490 NEUVOTON
Puh. 0400-422946
Email:
[email protected]

Sivun alkuun