SmartIT Finland Oy on tietotekniikan laitteiden ja -tarvikkeiden vähittäiskauppaa verkossa harjoittava yhtiö. SmartIT.fi:n toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkailleen laadukkaita tietotekniikkatuotteita markkinoiden parhaimpaan hintaan luotettavasti, vaivattomasti ja nopeasti.

SmartIT aloitti toimintansa joulukuussa vuonna 1999 ja on siten vanhimpia suomalaisia toimivia it-alan verkkokauppoja. SmartIT Finland Oy myymälä toimii vain verkossa osoitteessa www.smartit.fi.

Myyntiorganisaatio
SmartIT Finland Oy:n järjestelmämyynnissä yrityksille ja julkishallinnolle toimivat korkealle koulutetut järjestelmäasiantuntijat, joilla on useiden valmistajien myöntämiä sertifiointeja.

Tekninen tuki
Toimitamme vain tunnettujen valmistajien tuotteita ja pääsääntöisesti ensituen antaa valmistajan tuki suomen kielellä. SmartIT Finland Oy:n järjestelmätuki auttaa asiakkaitaan tarvittaessa pienistä perusongelmista aina vaativaan järjestelmäsuunnitteluun saakka.

Lisätietoa omistajasta
PSS-Trade Oy on seinäjokelainen tietotekniikka-alan yhtiö, jonka erityisosaamista ovat atk-laitteet ja -tarvikkeet, tietoliikennejärjestelmät, verkkoratkaisut ja konsultointi. Yritys on tunnettu korkeasta osaamisestaan vaativissakin järjestelmissä. PSS-Trade Oy valmistaa myös Wings-tietokoneita ja suuryritysten Citum-palvelimia. Lisätietoa PSS-Trade Oy:stä ja sen palveluista löydät osoitteesta: www.pss.fi.

Yhteystiedot ja osoite
SmartIT Finland Oy
Kauppaneliö 4
60120 Seinäjoki

Email:
[email protected].
SmartIT Online-kauppa:
www.smartit.fi.

Sivun alkuun