Varusteleka

Mikä on Varusteleka?
Varusteleka on armeijavaatteiden ja -varusteiden erikoisliike. Tarkoituksemme on palvella asiakkaita koko Suomenmaalla internetistä tapahtuvan postimyynnin välityksellä. Meillä on lisäksi varastomyymälä Helsingin Pitäjänmäessä. Siirry
nettikauppaamme --->

Pyrimme mahdollisimman laajaan valikoimaan - meitä löydät niin vaatteet tavalliseen käyttöön kuin rankkaan eräilyynkiin, tetsarit ja muut erikoistarvikkeet Airsoft- ja Paintball-käyttöön sekä tietysti kestävät ja halvat reput ja laukut.

Takit
Valikoimastamme löytyy lukuisia Jenkkiarmeijan takkeja mm. US M65 maiharitakki, ilmavoimien lentäjäntakki sekä aavikkotakkeja.
Tilaa tästä --->

Reput ja rinkat
Meiltä löydät käytännölliset ja kestävyydeltään huippuluokkaa olevat reput ja rinkat. Muista myös hankkia repun suojaksi ripstop-vahvistetusta nailonista valmistettu Flecktarn-kuvioitu vedenpitävä sadesuojus.
Tilaa tästä --->

Juomareput ja pullot
Retkeilijälle, metsästäjälle sekä kalastajalle sopivat juomapullot, juomareput sekä termospullot. Aitoja yhdysvaltain armeijan kenttäpulloja.
Tilaa tästä --->

Maiharit ja tarvikkeet
Aito jenkkiarmeijan uudenmallinen taistelijan kenkä. Erinomainen maihari, jonka tuotekehitykseen jenkkiarmeija on laitettanut paljon rahaa.
Tilaa tästä --->

Suojamaskit ja muut suojat
Airsoftiin sekä Paintballiin soveltuvia polvi- sekä kyynärsuojia. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat suojamaskit- ja lasit. Muista myös suojaliivin hankinnan tärkeys.
Tilaa tästä --->

Asepussit ja muut asetarvikkeet
Pitkän kiväärin tai haulikon paksusti pehmustettu asepussi. Kantokahvat ja kantohihna. Nyt myös English Oak-kuvioinen asepussi kiikarikiväärille tai rynnäkkökiväärille.
Tilaa tästä --->

Commando-pipot ja maastovaatetus
 Villainen kommandopipo on kesällä pirun kuuma. Tässä oiva vaihtoehto - tämä kolmireikäinen pipo on tehty ilmavasta, pehmeästä ja mukavasta puuvillakankaasta.
Tilaa tästä --->Tuotevalikoimamme kasvaa ja monipuolistuu jatkuvasti, joten sivustomme kannattaa käydä tarkastamassa usein. Internetin välityksellä ostaminen ei ole vaikeaa, eikä sitä kannata pelätä. Pyrimme kirjoittamaan tuotekuvaukset niin, että meidän sivujamme lukiessa asiakas saa tietää tuotteesta enemmän, kuin tavallisessa myymälässä myyjällä on aikaa esitellä.

Jopa vaatteet on helppo tilata internetin välityksellä, sillä armeijavaatteissa noudatetaan tiukasti määrättyjä mittoja - muutenhan jakelu varusmiehille olisi pelkkää kaaosta. Jos tilaamasi tuote silti osoittautuu odotustesi vastaiseksi, et häviä euroakaan, sillä tarjoamme kaikkiin postimyyntitilauksiin täyden 14 päivän palautusoikeuden.

Varaston ja myymälän osoite:
Varusteleka
Atomitie 5 A, 2. kerros
00370 Helsinki (Pitäjänmäki)
Puh: 040 767 2266

Tästä pääset tutustumaan
Lekan laajaan tuotevalikoimaan --->

Sivun alkuun