Luonnossa.net -palvelu Foorumin päävalikko
 Ohje   Haku   Käyttäjälista   Käyttäjäryhmät   Rekisteröidy   Käyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisään 
Etiketti (uusittu 14.7.2006)

 
Tämä foorumi on lukittu, et voi kirjoittaa uusia viestejä, vastata vanhoihin tai muokata viestejä   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia    Luonnossa.net -palvelu Foorumin päävalikko -> Netiketti, ohjeet ja päivitykset
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  

Kirjoittaja

Viesti

SiteAdmin
Site Admin


Liittynyt: 27 Kes 2006
Viestejä: 570

LähetäLähetetty: Pe Hei 14, 2006 10:59 am    Viestin aihe: Etiketti (uusittu 14.7.2006)

Vastaa lainaamalla viestiä


Netiketistä löydät ohjeet keskustelualueella toimimiseen. Kun jokainen noudattaa näitä neuvoja on viestien lukeminen ja viestittely mahdollisimman miellyttävää ja hyödyllistä. Näiden ohjeiden noudattamista valvoo Luonnossa.net-palvelun lukuisat administraattorit. Jotta heidän työ ei olisi aivan mahdoton, toivomme että foorumin käyttäjät käyttäisivät myös omaa harkintaa ja ottavat täyden vastuun omista kirjoituksistaan.

Luonnossa.net-palvelun keskustelufoorumi on muutettu rekisteröityneiden käyttäjien luettavissa olevaksi keskustelufoorumi. Aikaisemmin viestejä pääsi lähettämään kuka tahansa, mutta häiriköiden ilmaantuessa olemme päättäneet, että vain rekisteröityneet voivat kirjoittaa viestejä tälle keskustelualueelle.

Laittomuuksiin esim. rasismiin kehottaminen tai sellaisen toiminnan kannattaminen on jyrkästi kielletty. Ylläpito voi tarvittaessa poistaa viestejä ja siirtää keskusteluja niille sopivampiin paikkoihin. Voimme myös estää tietystä IP-osoitteesta häirikön pääsyn keskustelufoorumillemme. Moderaattoreista voi valittaa suoraan administraattorille yksityisviestillä, mutta heitä ei saa morkata julkisesti. Tätä en salli edes toiselle moderaattorille, vaan hänenkin tulee olla minuun yhteydessä, niin selvitämme sitten tilanteen mahdollisimman ripeästi ja oikeudenmukaisesti.

Luonnossa.net-palvelun ylläpito koostuu kahdesta administraattorista ja noin 20 moderaattorista, joille on uskottu tämä luottamustehtävä. Jokaisen foorumin kirjoittajan tulee kunnioittaa heitä, koska tähän tehtävään ei valita aivan ketä tahansa.

Älä käytä useita nimimerkkejä vahvistaaksesi omaa kantaasi jostain sinulle tärkeästä asiasta. Uskottavuutesi ei todellakaan parane siitä, että tuet omaa mielipidettäsi useilla eri nimimerkillä. Jos epäilyjä tapahtuu ottakaa yhteyttä adminiin, jotta voimme selvittää asian. Tämä on jälleen kerran sellainen asia, josta ei keskustella foorumilla, vaan otetaan suoraan adminiin yhteyttä.

Kun lainaat lainatessasi, mainitse lähteen hakupäivämäärä, ja esim. www-sivu, jolta juttua lainaat. Lähteestä kerrotaan heti lainauksen jälkeen ja mahdollisesti myös vielä viestin lopussa. Muista tekijänoikeuslait. Sivuille toimitetun materiaalin tekijänoikeuden katsotaan AINA siirtyneeksi sivujen omistajalle. Tämä pätee niin teksteissä kuin myös kuvissa.

Voit myös lähettää juttuja tai artikkeleita meille sähköpostitse. Kerro viestissä, että annat tiimillemme luvan käyttää lähettämääsi materiaalia Luonnossa.net-palvelussa. Arkistoimme kaikki sähköpostit talteen. Muista tämä erityisesti mikäli haluat, että juttusi julkaistaan Lukijat kirjoittavat-osion puolella, jonne julkaisemme vuosittain keskustelufoorumin parhaat jutut ja esim. retkikertomukset.

Tiedonjakamisesta on suuri hyöty kaikille, joten ei kannata salailla jotain hyvää ohjetta tai kokemuksen tuomaa viisautta. Jaa älykkyyttäsi ja tietojasi siis myös muiden kanssa. On myös hyvä muistaa, että viranomaiset seuraavat foorumia. Kun aiheina on aseet, metsästys, kalastus sekä eräretkeily voi myös jotkut kirjoittajista olla vaikuttavia viranomaisia. Asiallisella keskustelulla on aina positiivisia vaikutuksia.

Suosittelemme kaikille rekisteröitymistä, koska silloin pääset rakentamaan foorumia parempaan suuntaan ja voit itse olla vaikuttamassa uusiin keskusteluaiheisiin. Uuden aiheen tekeminen on helppoa ja vastauksia saa nopeasti kysymyksiinsä. Käy reippaasti vaan rekisteröitymässä, niin pääset heti käyttämään foorumia monipuolisemmin ja muista tarvittaessa käydä päivittämässä tietosi ajan tasalle.

Ilmoitukset

Kaikenlaisille mainostajille ja kaupustelijoille tiedoksi, että myynti-ilmoitusten takana olevien henkilöiden toimenkuvat tarkistetaan ja heidän toimintaa joudutaan seuraamaan. Mainostekstit ja linkit muille keskustelufoorumeille on luonnollisesti kiellettyjä. Mikäli yrityksillä on halukkuutta mainostaa foorumissamme, tulee heidän ottaa yhteyttä Luonnossa.net-tiimin admineihin.

Poistamme kaikki mainostuslinkit ja muut suosittelut ja maininnat, joilla pyritään markkinoimaan yritystä taikka toista foorumia. Myös asiattomiin nimimerkkeihin ja allekirjoituksiin tullaan puuttumaan. Yleisenä toivomuksena on ettei allekirjoituksessa käytetä mitään kuvaa.

Luonnossa.net-palvelun merkittävän näkyvyyden vuoksi mainostamis- ja häiriköintitapauksia ilmenee. Myös suoranaista spammausta kohdataan päivittäin. Kaikista ongelmista selvitään kyllä ja häiriköt hoidetaan tavalla taikka toisella. Harvemmin joudumme itse pyytämään apua viranomaisilta, enkä usko että siihen on tarvetta jatkossakaan. Foorumin tason heikkenemisen estämiseksi joidenkin linkkien käyttö on erikseen estetty. Muista myös, että Luonnossa.net-palvelun keskustelufoorumi ei ole palautefoorumi, jossa kommentoidaan yhteistyökumppaneistamme taikka heidän tuotteistaan.

Yritysmainostaja: Ota yhteyttä ylläpitoon. Ylläpidon yhteystiedot: [email protected]

Kirpputori on ilmoituskanava yksityisille ihmisille eri kohteiden myyntiin. Huomaa, että rekisteröity käyttäjä voi tarpeen mukaan muokata tai poistaa ilmoituksensa. Myytävissä tuotteissa tulee olla jo otsikossa myyntihinta. Luonnossa.net-palvelu ei ole kaupanteon osapuoli, eikä voi taata kaupanteon luotettavuutta. Administraattoreilla ja moderaattoreilla on kuitenkin oikeus ostaa ja myydä yksityishenkilöinä, mutta he kantavat toimistaan täyden vastuun. Linkit muihin myyntipalstoihin on sitten myös kielletty.

- Kaikkien viestien lähettäjien IP-osoite tallennetaan lokiin. Tätä lokia voidaan käyttää häiriköiden selville ja edesvastuuseen saamiseen. Yhdessä me teemme tästä keskustelualueesta toimivan kohtaamispaikan kaikille metsästyksestä, kalastuksesta sekä eräretkeilystä kiinnostuneille. Tervetuloa foorumillemme!

Ystävällisin terveisin,
Site Admin

Takaisin alkuun

Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti

Näytä edelliset viestit:   
Tämä foorumi on lukittu, et voi kirjoittaa uusia viestejä, vastata vanhoihin tai muokata viestejä   Tämä aihe on lukittu, et voi muokata vastauksia tai kirjoittaa uusia vastauksia    Luonnossa.net -palvelu Foorumin päävalikko -> Netiketti, ohjeet ja päivitykset Kaikki ajat ovat GMT + 5 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa

Etusivu Eräretkeily Metsastaminen Kalastaminen Saaliskaloja Päivitykset Galleria PalautePowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com

SoftGreen 1.1 phpBB theme by DaTutorials.com
Copyright © DaTutorials 2005